StoryEditorOCM
Crna kronikaNESREĆA KOD MAKARSKE

Vlasnik autobusa koji se survao u provaliju: Vozili smo iz Dubrovnika prema Dućama, sin autobus, a ja sam bio iza njega...

Piše dijana turić/sd
24. travnja 2024. - 17:46

U prometnoj nesreći koja se dogodila oko 15.50 sati na magistrali prema Bratušu (Promajna - Krvavica) s koje je u provaliju od oko 60 metara, sletio autobus tvrtke Duće tours, ozlijeđen je 27-godišnji vozač koji se nalazi na liječničkoj obradi u KBC-u Split i koji je bio sam u vozilu, piše Slobodna Dalmacija.

Kako nam je kazao Boško Vojnović, vlasnik tvrtke i otac ozlijeđenog vozača, njegov sin je prema prvim saznanjima, stabilno i pri svjesti, a uzrok nesreće je najvjerojatnije sklizak kolnik.

- Vozili smo iz Dubrovnika prema Dućama, sin autobus, a ja sam bio iza njega udaljen nekih 15 minuta vožnje.

Kako su mi potvrdili svjedoci, sin je vozio brzinom od oko 40 kilometara na sat, ali kolnik je bio sklizak, a u tom trenu je padala i krupa.

Sada je najvažnije da se sin što prije oporavi, a za drugo ćemo lako - kazao je Boško Vojnović.

Prema izvješću Policijske uprave splitsko-dalmatinske, u tijeku je obavljanje očevida. Na intervenciji su sudjelovali vatrogasci iz Baške Vode, DVD-a Promajna te Javna vatrogasna postrojba grada Makarske.

KBC Split: Vozač ima blago nagnječenje

Iz KBC-a Split su nam odgovorili kako je vozač, rođen 1996. godine, prema prvim informacijama, lakše ozlijeđen i nije životno ugrožen.

Trenutno se 27-godišnjak nalazi na obradi. Neslužbeno, ima blago nagnječenje, vjerojatno od pritiska na volan zbog čega je poslan na daljnje pretrage te bi se više o njegovom stanju trebalo znati večeras. B. L.

image
Ivo Ravlić/Cropix
image
Ivo Ravlić/Cropix
image
Ivo Ravlić/Cropix
03. svibanj 2024 09:49