StoryEditorOCM
Crna kronikakrvavi napad

Strava u obiteljskoj kući: 85-godišnjak se ušuljao sinu u sobu i izbo ga na spavanju! Preživljavanje se u ovom slučaju može smatrati čudom

Piše dv
1. travnja 2022. - 20:21

U obiteljskoj kući u Karlovcu 85-godišnji djed je na spavanju nožem pokušao ubiti vlastitog sina, no samo igrom slučaja 54-godišnjak je preživio ovaj napad, piše Jutarnji list.

Događaj se zbio 16. ožujka, a šira javnost je za njega doznala tek u petak nakon što je Županijsko državno odvjetništvo izvijestilo da su 26. ožujka ispitali osumnjičenika te potom donijeli "rješenje o provođenju istrage zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela teškog ubojstva u pokušaju".

- Postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 85-godišnjak 16. ožujka 2022., u obiteljskoj kući u Karlovcu, u cilju da usmrti 54-godišnjeg sina, ušao u njegovu sobu i dok je on spavao nožem mu zadao više ubodnih rana. Oštećeni 54-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede, a stjecajem okolnosti nije nastupila smrtna posljedica - priopćili su iz karlovačkog tužiteljstva.

Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu je podnijelo sucu istrage Županijskog suda u Karlovcu prijedlog da se okrivljenom 85-godišnjaku odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ometanja kaznenog postupka utjecajem na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. Sudac istrage u cijelosti je prihvatio prijedlog državnog odvjetništva i okrivljeniku odredio istražni zatvor.

19. travanj 2024 14:58