StoryEditorOCM
TenisZADARSKI DANI |

SJAJNA UVERTIRA U TURNIR Ana Konjuh, do nje Borna Ćorić, a s druge strane mreže svjetski broj jedan: ‘S Novakom Đokovićem nikad nije dosadno!‘

Piše Tonči Vlašić
19. lipnja 2020. - 20:47
Ana Konjuh je igrala u paru s Bornom Ćorićem. S druge strane mreže stajali su Olga Danilović te Novak Đoković, svjetski broj jedan. Bilo je bulikan lijepih poteza, a još više dobre zabave na centralnom terenu u zadarskom Višnjiku, gdje će se iduća dva dana odigrati drugi turnir Adria Toura, koji se održava u organizaciji prvog tenisača svijeta. Prvi je odigran prošli vikend u Beogradu. 

image
Adria Tour u Zadru otvoren je egzibicijskim mečem parova - Novak Đoković i Olga Danilović protiv Borne Ćorića i Ane KOnjuh foto: Jure Mišković / CROPIX


I u Zadru će nastupiti osam igrača. Novak Đoković i Borna Ćorić su u istoj skupini, a s njima još Bugarin Grigor Dimitrov i Srbin Peđa Krstin. U drugoj skupini su Marin Čilić, Alexander Zverev, Rus Andrej Rubljov te Srbin Danilo Petrović, koji je mjesto u zadarskom turniru Adria Toura zaslužio osvojivši pozivni turnir Hrvatskog teniskog saveza, koji se igrao proteklih dana u Zadru.

U subotu se na četiri terena u Višnjiku igraju prva dva kola u skupini. Prvo kolo počinje u 14 sati, a drugo u 19 sati. U nedjelju se od 14 sati igraju susreti posljednjeg kola po skupinama, a od 20 sati će pobjednici skupina igrati finale.

Na kraju egzibicije slavili su gosti sa 6:5 (6:5). Odlučujući poen u tie-breaku osvojila je mlada tenisačica iz Srbije. 

- Bilo je super. Lijepo je biti ponovno na terenu i pred gledateljima, a pogotovo kad je odlično društvo tako da sam stvarno uživala. Bilo je malo zafrkancije. S Novakom Đokovićem nikad nije dosadno. Borna i ja smo bili blizu pobjede, ali nam je izmakla iz ruku - rekla je 22-godišnja Dubrovkinja nakon meča u Zadru. 

image
Ana Konjuh na servisu foto: Jure Mišković / CROPIX

image
Ana Konjuh foto: Luka Gerlanc / CROPIX

image
Čestitka na kraju meča foto: Jure Mišković / CROPIX
16. travanj 2024 13:50