StoryEditorOCM
OstaloODBOJKA |

PRVENSTVO HRVATSKE ZA JUNIORKE Petak je bio 0:2, a subota je 2:0, Dubrovnik danas bez greške

Piše Tonči Vlašić
16. siječnja 2021. - 15:11

Nakon što su ih prvog dana prvenstva dva poraza 0:2 u skupini protiv ekipa iz Kaštela, Kaštela i Marine Kaštela, gurnula u borbu za plasman od 17. do 23. mjesta, ostavila bez mogućnosti nastupa u osmini finala, borbe za visok plasman na juniorskom prvenstvu Hrvatske, koje se održava u Zadru, odbojkašice Dubrovnika su drugog dana prvenstva dobile obje utakmice. Prvo su bile bolje od Gorice, a nakon toga i od Đakova, i to su u obje utakmice bile bez greške. Slavile s po 2:0 u setovima.

Zahvaljujući tome osvojile su prvo mjesto u svojoj skupini, Dubrovnik je slobodan u trećem kolu, te će posljednjeg dana prvenstva, u nedjelju, 17. siječnja, igrati za 17. mjesto protiv pobjednika druge skupine razigravanja za poredak od 17. do 23. mjesta, a tko će to biti, odlučit će u toj skupini tek posljednje kolo.

image
Doris Buzolić, odojkašica Dubrovnika foto: Tonči Vlašić

Dubrovnik pod vodstvom trenerica Mirjane Vreće i Marine Radić u Zadru igra u sastavu: Doris Buzolić, Martina Vreća, Mara Šilje, Karla Burđelez, Ema Šušić, Nina Jakić, Nora Gustin, Katarina Drobac, Matea Daničić, Matea Bogdanović, Marija Kristić i Karla Leto.

19. travanj 2024 22:47