StoryEditorOCM
Nogomet21. DVORANSKO PRVENSTVO HRVATSKOG NOGOMETNOG SAVEZA

Uspjeli su, u polufinalu su! VHNK Dubrovnik izbacio prvaka, poslao kući Jerka Leka i ekipu!

Piše Tonči Vlašić
25. veljače 2024. - 09:52

VHNK Dubrovnik je u polufinalu 21. Dvoranskog prvenstva Hrvatskog nogometnog saveza za veterane, i to je uspio izbacivši prvaka, zagrebačku Lokomotivu. Stjepan Rezo je pogodio u 11. minuti, Jerko Leko i ekipa s Kajzerice ne samo da nije uspjela odgovoriti, već je primila pogodak i u 22. minuti kad je za ‘crveno plave’ pogodio Hrvoje Šimunović, te u 24. minuti kad je još jednom strijelac bio Stjepan Rezo, i tako – eto drugi put u povijesti prvenstava dubrovačkog kluba među četiri najbolja.

GOŠK Dubrovnik Veteran ’79 je bio brončani 2018. godine kad je Neretva bila najbolja i kad je prvi put i do danas jedini netko iz Dubrovačko-neretvanske županije uzeo naslov prvaka. Metkovci su potom 2019. godine, te 2022. bili treći, a prošle godine treći je bio Jadran Luka Ploče.

Neretva je u igri za naslov i ove godine. Uskoro će i ona u Makarskoj igrati četvrtfinale (10.45 sati), i to protiv Oroslavlja. VHNK Dubrovnik je okrenut polufinalu! Čeka u 11.55 sati pobjednika Podstrana - GOŠK Kaštel Gomilica. Bolji iz ogleda Neretva - Oroslavlje će u polufinale od 12.30 sati na pobjednika Bilice - Adriatic.

VHNK Dubrovnik je polufinale izborio u sastavu: Matija Zore, Mato Šimunović, Igor Zekić, Ivan Rezo, Nino Dubretić, Nikša Prlenda, Stjepan Rezo, Denis Hasanović, Goran Curić, Hrvoje Šimunović, Ante Daničić i Marko Dadić.

Utakmica za treće mjesto je u 13.25, a finale u 14.30 sati.

27. travanj 2024 19:20