StoryEditorOCM
KošarkaEUROCUP |

JOVENTUT OPET DOBIO, DUBROVČANIN OPET ODLIČAN Španjolci pišu: ‘Hrvatski centar je još jednom pokazao da nema konkurenciju!‘

Piše Tonči Vlašić
20. listopada 2020. - 23:29
Joventut je nastavio s uspjesima u Eurocupu. Neporažen je i nakon 4. kola u skupini 'A' u kojem je ugostio u svojoj Olimpijskoj dvorani u Baladoni Umana Reyer Veneciju, te nakon daleko bolje igre u nastavku bio bolji s 92:78.

Ante Tomić je u dresu Joventuta nastavio s odličnim igrama. Hrvatski centar, ističu španjolski mediji nakon ogleda protiv Umana Reyer Venecije, talijanskog prvaka, još je jednom pokazao da nema konkurenciju.

Brojke 217 centimetara visokog Dubrovčanina protiv Umana Reyer Venecije: 14 koševa, 7 skokova te 5 asistencija. Stoji i kako su na njemu igrači talijanskog prvaka napravili čak 9 prekršaja. Tomić je pogodio 4 od 6 šuteva iz igre, te 6 od 9 slobodnih bacanja. Kad se sve zbrojilo – valorizacija 28. Nitko ni blizu. Na parketu je proveo (samo) 21 minutu.

Joventut je, računajući i španjolsko prvenstvo, dobio osam od deset utakmica (n)ove sezone. Tomić je u gotovo svim utakmicama bio ne samo prvo ime 'zeleno crvenih', već utakmice!
 
19. travanj 2024 15:30