StoryEditorOCM
ZabavaPLJUŠTE KOMENTARI

‘Znači da mozak radi jer reagira na guzicu!‘: Let3 reagirali na kritike Ksenije Urličić, ali i na uvrijeđenost Srba

Piše dv
13. veljače 2023. - 18:08

Mediji u Srbiji naveliko su se raspisali o pobjedi Leta 3 na Dori i njihovoj pjesmi "Mama ŠČ!", a neki među njima su ih uspjeli povezati i s Olujom i progonom Srba!

Među njima je Informer, koji traži diskvalifikaciju Hrvatske s Eurosonga, tvrdeći kako se pjesmom i spominjanjem traktora ismijava progon Srba.

"Traži se diskvalifikacija Hrvatske na Evroviziji! Grupa Let 3 traktorom ismijavala progon više od 250.000 Srba u zločinačkoj akciji Oluja", naslov je teksta koji je osvanuo u Informeru, prenosi Slobodna Dalmacija.

Na društvenim se mrežama oglasila i srpska novinarka Zorica Radulović koja je istog mišljenja, prenosi Dnevnik.hr.

"Slaviti pobjedu na traktoru koji je simbol progona jednog naroda je nešto najjadnije što smo dosad imali prilike vidjeti! A svašta su nam servirali", napisala je Zorica u svojoj objavi na Twitteru.

Napise srpskih medija za index.hr su komentirali i sami članovi benda.

"Jako je ružno da nekome to može pasti na pamet. Ja nikada, nikada, nikada to ne bih radio niti je to moj stil, niti je stil Leta 3, da neke ljude u potlačenom položaju sprdamo. To nije ljudski. Htio bih da se ova izjava što više proširi.

Mi u Srbiji imamo puno publike koju obožavamo. Ti traktori, meni to u tom kontestu nije ni palo na pamet, to su bolesni umovi, bilo ih je i bit će" - izjavila je ekipa iz Leta 3.

image
Damir Škomrlj/Cropix

Let3 je u Dnevniku nove TV komentirao i Kritike prve dame Dore, Ksenije Urličić, na račun njihove pobjedničke pjesme "ŠČ!", koja će Hrvatsku predstavljati na Eurosongu.

Urličić je, naime, u Dnevniku Nove TV ustvrdila sljedeće: "Žao mi je. Mislim, je da je to eksces, da je taj ‘ŠČ‘ vjerojatno išao tragom one naše jedine eurovizijske pobjede kad smo imali ‘Hik‘, ajde, nešto… Ali mislim da je bilo previše, ne znam, pa ajmo upotrijebiti riječ ‘prostački".

Damir Martinović Mrle i Zoran Prodanović Prlja u sinoćnjem su Dnevniku odgovorili na Ksenijine kritike.

"Izgleda da je to zbog guzice, znači da mozak radi jer reagira na guzicu. Inače, kaže se da noge smrde jer rastu iz guzice, ali nekom noge smrde jer rastu iz mozga", rekao je Mrle, dok je Prlja dodao: "Neki dan je govorila da bi bilo dobro da idemo, valjda je malo zaboravila terapiju ili nešto pobrkala.", prenosi index.

image

Let 3 na Dori

Damir Škomrlj/Cropix
image
Damir Škomrlj/Cropix

 

24. travanj 2024 04:48