StoryEditorOCM
ZabavaNAKON KARANTENE|

UŽIVANCIJA NA JUGU Poznate svjetske influencerice na Korčuli

Piše DV
25. lipnja 2020. - 14:29
Najveće svjetske influencerice Maja Malnar i Hofit Golan borave  ovih dana na Korčuli, a domaćin im je Nabilah Harron, naša poznata južnoafrička influencerica sa zagrebačkom adresom. Po njihovim Instagram profilima je vidljivo kako uživaju u ljepotama Korčule i korčulanskom arhipelagu. Ljepotice su se 'prošetale hrvatskom ali i crnogorskom obalom, posjetile su i Mljet i Dubrovnik i sad uživaju na Korčuli.

Maja Malnar najpoznatija Slovenska i jedna od svjetskih influencerica s adresama u Los Angelesu i Londonu. Maja nije obična blogerica već ambiciozna žena koja priča pet jezika, i isto tako je dobitnica nagrade Influencer Awards of Monaco za 2019 godinu.

Hofit Golan je jedna najpoznatija influencerica s Londonskom adresom koja pohodi crvene tepihe diljem svijeta. Na prestižnim filmskim festivalima je nosila haljine Matije Vujice.

Nabilah Harron je poznata južnoafrička influencerica, make up artistica i beauty kolumnistica koja je prije pet godina stigla u Zagreb zbog ljubavi. Nabilah je domaćica curama koje rade na promociji Hrvatske.
24. travanj 2024 07:48