StoryEditorOCM
ZabavaTAJNE AVIOKOMPANIJA

Stjuardesa otkrila kako da jeftino putujete avionom; Ukoliko kupite kartu za ovaj dio aviona, dobro ćete uštedjeti

Piše Dv
24. listopada 2023. - 18:28

Stjuardesa je na društvenim mrežama podijelila svoje savjete za uštedu novca kada je riječ o putovanju zrakoplovom - uključujući koji dan u tjednu rezervirati i gdje sjesti u avion kako biste pokušali dobiti besplatnu nadogradnju.

Sa sigurnošću se može reći da svi volimo otići na zasluženi odmor, bilo da se radi o odlasku na sunčana podneblja na tjedan ili dva. No ponekad rezerviranje tih putovanja može biti skupo. Znamo da cijene rastu ovisno o sjedalu ili odabranoj količini prtljage, ali stjuardesa je podijelila svoje genijalne trikove kako biste uštedjeli još više novca.

Članica kabinskog osoblja Cierra Mistt dijeleći svoje znanje u videu na TikToku rekla je: ‘Čula sam da su vam nedostajale moje tajne, savjeti, trikovi za stjuardese. Dakle, ovo je za vas. Ako želite jeftin let, tražite letove utorkom, srijedom i četvrtkom, tada će biti najjeftiniji‘ piše Kurir.

Sierra također preporučuje korištenje VPN-a ili anonimnog prozora u vašem pregledniku kako biste izbjegli da stranice za rezervacije pronađu vašu lokaciju i još više povećaju cijenu. Dodala je: ‘I ne samo to, nego toplo predlažem korištenje VPN-a kako ne bi znali u koju zemlju tražite letove, jer obično ako tražite u Sjedinjenim Državama, oni će povisiti te cijene.‘

Još jedan pametan trik je rezervirati svoja mjesta u zadnjem dijelu aviona. Neki upozoravaju da je najgore biti u stražnjem dijelu zrakoplova jer je on obično blizu toaleta i neugodnih mirisa koji se šire, a vjeruje se da je to dio gdje turisti doživljavaju najviše turbulencija. Međutim, postoje neke prednosti, prema Cierri koja tvrdi da to što ste blizu repa aviona može značiti veću vjerojatnost da ćete dobiti nadogradnju, prenosi Kurir.

Podijelivši svoj najnoviji trik za uštedu novca, Cierra je rekla: ‘Još jedna stvar koju zrakoplovni prijevoznici ne žele da znate je da većina naših letova seli ljude zbog težine i ravnoteže. Dakle, ako želite letjeti prvom klasom, a ne želite to platiti, toplo predlažem da odaberete sjedalo u zadnjem redu jer ako moramo premjestiti ljude zbog težine i ravnoteže, tamo će otići stjuardesa ‘.

 

28. travanj 2024 17:18