StoryEditorOCM
ZabavaDRUŠTVENE MREŽE|

NOVA FORA FACEBOOKA Kreirajte svoj digitalni lik ‘Mini Me‘

Piše DV
18. svibnja 2020. - 18:58
Nova opcija stigla je na Facebook, u par dana svi su za njom poludjeli, a zove se Mini Me. Od sada možemo kreirati vlastiti avatar odnosno naš ‘mini me’ lik, koji se kasnije koristi u komentarima i Facebookovom sustavu poruka Messenger

Kreirajte svoj digitalni lik, ima i opcije izražavanja emocija bitmoji, poput emojija uz komentare, prilagodite ga svom izgledu - odaberite boju očiju, kose, duljinu kose, karakteristične crte lica i slično, a uvijek ga možete dorađivati kad se pželite promjene. Popularna društvena mreža sve češće se odlučuje na dodatne vrste zabave za svoje korisnike, a svoj novi avatar napravite po uputama.

Potrebno je otići u poruke na Messengeru i kliknuti na ikonicu emojija, a zatim odabrati sticker odnosno naljepnicu. Tamo će se pojaviti opcija ‘napravite vlastiti avatar.’ Istovremeno možete otvoriti i kameru kako bi pogodili što više detalja s lica. Možete ga sami dizajnirati, a postoji i opcija da Facebook automatski napravi vaš avatar tako da aktivirate svoju kameru na mobitelu. I zabavite se!
23. travanj 2024 15:06