StoryEditorOCM
ZabavaEVO ŠTO HRVATE ZANIMA

Ni predsjednik države, ni Doris Pinčić, već amateri kuhari!

Piše dv
15. listopada 2020. - 14:03
Doris Pinčić gledatelje u Hrvatskoj zanima više nego Zoran Milanović, ali su ih oboje nadmašili nogometaši i amaterski kuhari - tako bi glasio telegrafski izvještaj o gledanosti televizijskih poslastica što su gledateljima servirane u srijedu navečer, donosi Jutarnji list. 

Jer, brojke kažu kako je slavlje Francuza na Maksimiru, odnosno utakmicu na Novoj TV u kojoj su nogometaši Francuske još jednom svladali Hrvatsku i tako došli do šeste pobjede u osam dvoboja s Vatrenima pratilo 877.152 gledatelja, dok je udio u gledanosti bio (SHR) 52,9 posto.

Istovremeno, nekadašnje supružnike, Doris Pinčić i Borisa Rogoznicu, u njihovim nastojanjima da baš oni pokažu kako su super par, u RTL-ovom showu 'Superpar' gledalo je gotovo 400 tisuća ljudi.

Zanimljivo je da su publici oni bili manje napeti od ekipe iz RTL-ove emisije 'Večera za 5 na selu' koja je u srijedu na toj televiziji prikazana s početkom u 20 sati, dakle u istom terminu u kojem je na HTV1 predsjednik RH gostovao kod Romana Bolkovića.

Prema podacima gledanosti koje smo dobili 'Večeru za 5 na selu' je u ukupnoj populaciji gledalo gotovo dvostruko više gledatelja nego intervju predsjednika Milanovića, odnosno RTL-ovu kulinarsku emisiju je pratilo skoro pola milijuna ljudi, piše Jutarnji list. 
23. travanj 2024 11:05