StoryEditorOCM
ZabavaNije više besplatno

Nažalost dolazi i to, Netflix počinje naplaćivati dijeljenje lozinki, sve počinje u Americi, a onda i kod nas

Piše dv
25. svibnja 2023. - 08:01
Netflix je najavio nova pravila za dijeljenje lozinki koji dio korisnika sigurno neće obradovatiPatrick T. Fallon/AFP

Popularana platforma za gledanje filmova i serija već neko vrijeme pušta informacije da će ukinuti mogućnost dijeljenja lozinki, što je omogućavalo da više korisnika gleda filmove i serije uz jednu pretplatu.

To više neće biti moguće, odnosno osnovni korisnik Netflix Standard plana, koji plaća pretplatu 15,49 dolara mjesečno, moći će dodati još jednog člana koji će servis moći koristiti izvan domaćinstva vlasnika naloga po cijeni od 7,99 dolara mjesečno. Korisnici Premium paketa moći će dodati dva dodatna člana, po cijeni od 7,99 dolara za svakoga. Korisnici najjeftinijih paketa Standard i Basic uopće neće moći dodavati dodatne članove.

image

Za gledanje Netflixa trebat će dublje posegnuti u džep (ilustracija)

AFP

Svim korisnicima koji ne plate dijeljenje lozinke bit će onemogućeno korištenje Netflixa. Nova pravila najprije će se primijeniti na korisnike u Sjedinjenim Američkim Državama, a potom i globalno, piše B92.

Pitanje je kako će korisnici platforme reagirati na nova pravila, hoće li ostati vjerni Netflixu ili se okrenuti drugim načinima gledanja filmova i serija.

24. travanj 2024 17:40