StoryEditorOCM
ZabavaMalo se prevarila

Nakon deset godina dopisivanja, Britanka otkrila da muškarac u kojeg se zaljubila uopće ne postoji. Doživjela je šok kad je saznala tko se krije iza lažnog profila

Piše M.P.
11. siječnja 2022. - 16:06

Kirat Assi, 42-godišnjakinja iz Londona, počela se dopisivati s jednim muškarcem 2009. godine, a nesretan rasplet događaja koji su uslijedili prenosi Večernji list.

Sve je počelo tako što je na Facebooku dobila poruku od bivšeg dečka svoje sestrične koji je tražio savjet kako da obnovi vezu s njom. Postali su sve bliži, dopisivali su se pet mjeseci, a onda je on umro, prenosi Slobodna Dalmacija.

Sestrična Simran Bhogal tada joj je dala e-mail adresu njegova navodnog brata Bobbyja da mu izrazi sućut. Kasnije su izmijenili i profile na društvenim mrežama.

Bobby je predstavljen kao liječnik koji živi u Australiji, a Assi se u njega ubrzo zaljubila. Komunicirali su svakodnevno i opetovano dogovarali susret uživo, ali Bobby bi svaki put smislio novi izgovor.

Jednom je čak rekao da je u bolnici nakon srčanog udara, a kad bi ga Kirat pokušala detaljnije ispitati o njegovu životu i razlozima zbog kojih se nikako ne mogu naći, on bi počeo prijetiti samoubojstvom. 

Godine su prolazile i Kirat je naposljetku odlučila unajmiti privatnog detektiva kako bi otkrila nešto više o svom nesuđenom partneru.

Istraga je trajala mjesecima, bilo je uključeno mnoštvo svjedoka, a među njima i muškarac od čijih je fotografija satkan račun i identitet misterioznog udvarača.

Pokazalo se da Bobby zaista postoji, ali nije on nije sjedio iza tipkovnice razmjenjujući ljubavne poruke s Kirat, već je to bila jedna osoba iz njezine blizine...

Bila je šokirana kad je otkrila da iza sumnjivog profila stoji njezina osvetoljubiva sestrična.

- Ovo je utjecalo na moje zdravlje, obitelj, prijatelje, društveni život, karijeru... Uništila mi je život i uzela u nepovrat deset godina - kaže Kirat. Kako piše britanski 'Daily Mail', ovo je jedan od najsloženijih i najdugotrajnijih slučajeva lažnog predstavljanja na internetu, prenosi Večernji list.

18. travanj 2024 21:32