StoryEditorOCM
ZabavaJOŠ MALO DO SPEKTAKLA

I Alen Nižetić je zapjevao s Matom Mišom Kovačem uoči dugoočekivanog koncerta na Starom placu

Piše Tanja Šimundić Bendić/sd
19. svibnja 2022. - 16:52

Posljednjih dana Miši Kovaču u posjet, na kavicu, na čašicu druženja stižu brojni kolege s estradne scene kako bi s njim prodiskutirali o spektaklu koji se 5. lipnja s nestrpljenjem očekuje na Starom placu. I ptice na grani već znaju da će stari Hajdukov dom tada postati centar pisme, da će pred mnogobrojnom publikom zapjevati Mišo legenda. Pa prije nego što spektakl krene mlađi kolege dolaze mu drito u Podstranu kako bi s njim proćakulali, obvezno zapivali. A što će drugo nego hitove pjevača s najpoznatijim dalmatinskim brkom, legendom hrvatske scene, onime koji je u život pustio puno rima vezanih uz život dalmatinskog čovika, piše Slobodna Dalmacija.

Kako saznajemo iz organizacijskog tima - tribine Starog placa su rasprodane. Stoga požurite jer je i travnati teren još malo pa prepun. Interes ne čudi, narod je željan Miše, Mišo je željan svojih ljudi. I upravo zato se 5. lipnja u gradu očekuje ludilo. A evo tko mu je i poslao poruke, tko je potvrdio svoj dolazak u stari dom "bilih".

Koncert nad koncertima

- Brojni pjevači, među njima i Alen Nižetić, koji je s njim zapjevao u njegovoj obalnoj rezidenciji, legendarni izbornik Lino Červar, Dudo Šimenc, hajdukovci, košarkaši, estradne osobe... VIP-ova tribina je već prepuna poznatih osoba koje su nam najavile dolazak. A do spektakla nas dijele dva tjedna. Bit će to koncert nad koncertima - veli Tomislav Mađar, organizator događanja.

Mišo je uvijek volio društvo, zafrkanciju, ekipu. I upravo zato mu prijatelji iz svih sfera društvenog, kulturnog, estradnog, sportskog života daju podršku, šalju pozdrave, poruke kako ovo druženje ni po koju cijenu neće propustiti. Jedan od njih je i rukometni mag Lino Červar. On je pritom jasno sažeo što misli o našem najpoznatijem Dalmatincu koji nosi lančić oko vrata:

- Mišo Kovač šalje životnu poruku. Njegove pjesme šalju poruku o tome da nada i vjera nikada ne smiju utihnuti, jer se tada gubi energija. A ona nam je potrebna za dugo životno putovanje. Zato je Mišo veliki i zato ćemo 5. lipnja doći u Split i skromno i ponizno reći hvala Mišo – poručio je Lino.

Javio mu se videoporukom i Dubravko Dudo Šimenc, naglasivši da će na Starom placu svi uživati u pismi.

- Znam da ćemo svi zajedno uživati s tobom i tvojim prekrasnim hitovima na mitskom mjestu kao što je Stari plac – naveo je i Dudo.

19. travanj 2024 08:19