StoryEditorOCM
ZabavaSHOW NOVE TV

Gledatelje podijelio zlatni gumb za tri brata blizanca. Jedni Šubariće hvale, drugi su zgroženi: Svi padaju na slatkoću, a gdje je tu super talent?!

Piše DV /M.P., Slobodna Dalmacija
1. studenog 2021. - 12:26

Posljednja audicijska epizoda Supertalenta podijelila je gledatelje ovog popularnog showa. Naime, zlatni gumb sinoć su dobila tri brata blizanca iz Slavonije kojima je izravni prolazak u polufinale osigurao voditelj Igor Mešin.

Dio gledatelja oduševljen je klavirskim umijećem 11-godišnjaka Tomislava, Adriana i Gabriela koji čine Trio Šubarić, a Maja Šuput i Martina Tomčić neprestano su ponavljale: "Isuse, koliko su slatki!"

"Svaka čast dečki. Suze su mi krenule koliko ste bili odlični. Roditelji mogu biti ponosni na vas. Ovakav talent se nikada i nigdje više neće vidjeti. Odlično i zasluženi zlatni gumb"; "Trio zlatni genijalci, čestitke"; "Simpatični i skromni..... Prekrasno.... Poslušni također"; "Rasplakala sam se, predivni"; "Najzlatniji zlatni gumb..", nižu se pohvale na račun talentirane trojke..

image
NOVA TV PRESS

S druge strane, dio gledatelja pokrenuo je raspravu na Facebooku smatrajući kako preslatki dečki ipak nisu na razini zlatnog gumba.

"Svaka čast dečki, preslatki su, ali definitivno nije za zlatni gumb. Ne znam što se to događa, svi padaju na tužne priče i slatkoću pa gdje je tu super talent?"; "Najlošija emisija danas...koma...Dečki su super slatki i simpa, ali nije oke prema svima boljima da su dobili zlatni gumb...nije u redu jednostavno šta se tiče samog nastupa"...

image
NOVA TV PRESS

"Zlatne gumbove nisu zaslužili oni koji su ih dobili....ne znam kriterije našeg žirija preporučujem im da pogledaju malo žiri u ostalim državama. Ovo kod nas je prestrašno"; "Lijepo, pohvalno, bravo za dečkiće, ali ovo nikako nije za zlatni gumb.

Zadnje dvije emisije totalni promašaj. Gubljenje vremena..."; "Dečki su super i jako su simpatični, ali nije mi to za zlatni gumb"; "Svaka čast dečki simpatični, slatki! A sad baš za zlatni gumb...hmm..., ali dobro neka im je sa srećom"; "Ma daj koji zlatni gumb strašno" - komentiraju gledatelji na Facebook stranici Supertalenta.

18. travanj 2024 10:58