StoryEditorOCM
Noćni životVALAMAR RIVIERA

Odlična kombinacija ovoga petka na Babinom kuku Urban &4 i Detour

Piše d..v.
16. srpnja 2019. - 13:34
Svako pojavljivanje svestranog Damira Urbana i njegove Četvorke u Dubrovniku redovito izaziva veliki interes pa tako ni ova godina nije izuzetak. Ovoga petka 19.7. u kampu Solitudo očekuje vas sjajna pop-rock kombinacija Urban & 4 i Detour.
Damir Urban glazbenik je i umjetnik koji se izražava prvenstveno kroz glazbu, no i kroz glumu i slikarstvo. Njegova glazba i karizma privlači slušatelje sasvim različitih profila, a koncerti Urbana i Četvorke su ‘umjetnost u malom’. Već dobro poznate pjesme poput „Mjesto za mene“, „Mala truba“, „Astronaut“ publika pjeva u glas s bendom, a koncerti redovito završavaju ovacijama. Svaki koncert Urban &4 ima svoju posebnu priču, a jedna od najposebnijih dogodit će se baš na našoj maloj pozornici u kampu Solitudo. Odličnoj rock Četvorki i Urbanu pridružit će se i pop skupina Detour.
Detour je jedna od najpopularnijih pop grupa u Hrvatskoj i njihov stil glazbe prepoznatljiv je među poklonicima kvalitetnog, suvremenog, pop zvuka, bržeg i plesnijeg ritma. Početak 2019. godine donosi im mnoga priznanja gdje s aktualnim albumom ‘TourDetour’ na novinarskoj glazbenoj nagradi ‘Rock&Off’ odnose nagradu u ‘Pop&Off’ kategoriji. Također su na glazbenoj nagradi Porin pobijedili u kategorijama za Pop album godine i Najbolja izvedba grupe s vokalom.
Zvuči li i vama ovo kao dobra kombinacija dvaju žanrova glazbe koji su različiti, a opet dobro idu skupa? Ako je vaš odgovor da, ulaznice za ovu odličnu kombinaciju možete kupiti po cijeni od 80,00 kuna u pretprodaji i 100,00 kuna na dan koncerta u svim Valamarovim hotelima, na recepciji kampa Solitudo te online www.valamar-experince.com.
18. travanj 2024 13:34