StoryEditor
Obalajavni poziv

Solinskim studentima koji studiraju izvan Splita subvencije za prijevoz

15. listopada 2020. - 14:40
Paun Paunović/HANZA MEDIA

Grad Solin raspisao je javni poziv za dodjelu subvencije prijevoza redovitim studentima s prebivalištem na području grada Solina koji studiraju izvan grada Splita. Novost je to ove godine u programu socijalne skrbi grada Solina.

Korisnici potpore mogu, dakle, biti redoviti studenti akademske godine 2020./2021. koji studiraju izvan grada Splita, a imaju prijavljeno prebivalište na području grada Solina i redoviti su studenti preddiplomskih sveučilišnih studija, diplomskih sveučilišnih studija, integriranih preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija, preddiplomskih stručnih studija, specijalističkih diplomskih studija i kratkih stručnih studija, navodi se u javnom pozivu.

Prijevoz će se subvencionirati u iznosu povratne putne karte (autobusne) na relaciji Split - odredište studiranja - Split, za tri putovanja godišnje, dakle, za početak i kraj akademske godine, te božićnih ili uskrsnih blagdana, a isplatit će se uplatom na žiro-račun studenta, dakle korisnika subvencije, uz predočenje putne karte i popunjene izjave.

Javni poziv je otvoren do 31. listopada ove godine, do kada studenti koji studiraju izvan Splita mogu podnijeti prijavu za ostvarivanje prava na ovu subvenciju te priložiti potvrdu o redovnom upisu u tekuću akademsku godinu, uvjerenje o prebivalištu i broj žiro-računa studenta, odnosno korisnika stipendije.

Prijave s potrebnom dokumentacijom podnose se preko protokola Gradske uprave Solin ili na adresu: Grad Solin, Upravni odjel za javne djelatnosti, 21210 Solin, Stjepana Radića 42.

Obrazac prijave i popis dokumentacije kojom se dokazuje ispunjavanje uvjeta za ostvarivanje prava na potporu mogu se preuzeti na internetskoj stranici www.solin.hr, a za sve potrebne informacije kandidati se mogu obratiti na brojeve telefona: 021/681-562 i 021/555-211.

Prijave dostavljene izvan roka i bez potrebne dokumentacije neće se uzeti u razmatranje, navode iz Grada Solina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

23. studeni 2020 11:55