StoryEditorOCM
Obalaneutješna

Potresne riječi majke poginulih sestara iz Kaštela: ‘Duša mi se raspada ljubiti mrtvo tilo vaše...‘

Piše dalmacija sd
10. lipnja 2023. - 20:05

Majka dviju sestara koje su izgubile život u jučerašnjoj prometnoj nesreći u Dicmu o gubitku kćeri oglasila se na svom Facebooku.

"Imam ruke koje su vas grlile dajem vas Majci Gospi nek vas čvrsto zagli dok dođe mater vaša dico moja lipa i dobra. Hvala Isusu šta mi vas je dao da vas malo imam, da vas ljubim, da vas grlim… Neka vas čuva dok ne dođe mater vaša dico moja dobra, dico moja lipa", napisala je nakon psalma Renata K., inače općinska vijećnica u Lećevici, prenosi danas.hr.

"Duša mi se raspada ljubiti mrtvo i ledeno tilo vaše, zašto srce ne pukne da vaša mater sa vama bude danas. Mi smo Kršćani, mi opraštamo tako sam i vas učila, vaša mater dico moja oprašta ditetu koje je ubilo moju dicu", dodala je uz fotografije preminulih kćeri.

U stravičnoj prometnoj nesreći u petak, 9. lipnja u ranim jutarnjim satima, poginule su 21-godišnjakinja i 25-godišnjakinja. Dvije sestre uputile su se kući nakon rođendanske proslave, ali tamo nikada nisu došle. Sudarile su se s 19-godišnjim vozačem koji je lakše ozlijeđen.

O cijelom se slučaju jučer oglasio i DORH. Priopćili su i da je dežurni zamjenik u sklopu očevida, između ostalog, naložio i pregledavanje snimki nadzornih kamera.

Preminule sestre inače su iz Kaštela, gdje se ove subote obilježava Dan žalosti. Kako je ranije izvijestio Grad Kaštela, zastave Hrvatske spuštat će se na pola koplja, a programi i događaji sa zabavnim obilježjima neće se obilježavati. Pozvali su i ugostitelje na primjereno obilježavanje Dana žalosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 00:12