Povodom tužnog rastanka od naše voljene

ANE MILIĆ

rođ. Labrović
ovim putem se zahvaljujemo svoj rodbini, prijateljima, susjedima i znancima kao i svima koji su nam izrazili sućut i sudjelovali u posljednjem ispraćaju naše voljene supruge, majke i bake. Živiš i dalje u našem srcu i mislima. Draga mama, nebo je bogatije za dušu poput tvoje. Volimo te neizmjerno! Čuvali te anđeli.
Prošao je tužni mjesec dana od gubitka našeg voljenog

MIJO (MIŠO) KOVAČIĆ

12.I.2020. - 12.II.2020.
Duboko dirnuti dostojanstvenim ispraćajem našeg voljenog Miše, ovim putem zahvaljujemo svim dragim ljudima, rođacima, kumovima, prijateljima, kolegama, susjedima i svima znanima koji su nam pismeno ili usmeno izrazili sućut i pružili ruku pomoći u ovim teškim trenucima, ispratili našeg voljenog na vječni počinak i njegov grob okitili cvijećem. Veliko hvala svim dr. u liječenju, a posebno hvala dr. Tihani Barišić, med. sestri Hanijeli, dr. Almi Grebo i njenim med. sestrama Doma zdravlja Makarska. Hvala svećenicima: don Ljubi Bodrožiću koji se dirljivim riječima oprostio od našeg Miše, don. Emanuelu Petrovu, don. Borisu Vukasoviću, don. Ivanu Deliću, don Marku Marasoviću, don. Ivanu Baniću. Hvala susjedima Anti i Jerki Škarici. U našim srcima je prevelika tuga, ali i veliki ponos što smo te imali, dragi naš Mišo. Uvijek si u našim mislima i molitvama, čuvali te anđeli nebeski. Tvoji najmiliji: supruga s djecom i sestre s obiteljima. Sv. misa zadušnica služit će se 15.II.2020. u 15 h u crkvi Sv. Luke Kučiće.
Prošlo je tužnih mjesec dana otkad nas je napustila naša voljena

SUZANA ŽUPIĆ

Dirnuti pažnjom hvala od srca svoj rodbini, susjedima, prjateljima i svim dragim ljudima koji su bili uz nas u našim najtežim trenucima i našu voljenu ispratili na vječni počinak. Zahvalna obitelj: suprug Marijan, sin Josip, kćer Josipa sa Mislavom, nevjesta Kristina i unuka Nuša Počivala u miru Božjem.
Navršava se tužnih mjesec dana od kada nas je zauvijek napustio naš dragi i voljeni suprug, otac i djed

ŠPIRO MIMICA

Duboko dirnuti dostojanstvenim ispraćajem voljenog nam pokojnika ovim putem zahvaljujemo rodbini, prijateljima, susjedima i svim dragim ljudima koji su u najtežim trenucima bili uz nas i uputili nam riječi utjehe i sućuti. Posebno zahvaljujemo dr. Marku Gudelju i sestri Miri Sovulj koji su mu pružili pomoć uvijek kada je bilo potrebno, te župniku don Mati Čuliću na toplim oproštajnim riječima. Hvala ti na dobroti, ljubavi i svemu što si nam pružio. S ponosom i ljubavlju čuvamo uspomenu na tebe. Sveta misa zadušnica je u srijedu 12.II. u 17 sati u župnoj crkvi sv. Mihovila u Omišu. Vole te tvoji najmiliji: supruga Anica, sin Dražan i kći Katija s obiteljima Zauvijek ćeš biti u našim srcima i mislima. Počivao u miru Božjem!
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN