IVKA VUKMAN

Sjećanje na predivnu suprugu i majku koja nas je prije dvije godine napustila. Tvoja dobrota i ljubav za obitelj su nenadoknadivi. Tuga i bol će zauvijek ostati u našim srcima. Počivaj u miru Božjem.
Sjećanje

NEDILJKO ČAGALJ

2010. - 2020.
Bio si i ostao naša snaga i ponos. Zaborav vrijeme donijelo nije živiš s nama kao i prije. Uvijek u mislima i molitvama, tvoja supruga i djeca.
Sjećanje na moju dragu, nikad zaboravljenu prijateljicu

ANTONIA VRDOLJAK

22.III.2019. - 22.III.2020.
Prošla je godina duga i preteška. S ljubavlju te spominjem, u srcu te nosim... Neka te čuvaju anđeli nebeski. Voli te tvoja Hana.
Prošla je tužna godina od kada nisi s nama voljeni naš

JOZO KVASINA

S ljubavlju i ponosom čuvamo uspomenu na tebe. Ostat ćeš voljen i nikad zaboravljen. Tvoji najmiliji. Počivao u miru Božjem.
Sjećanje

MIRA BANOVIĆ

22.III.2018. - 22.III.2020.
Ostaješ uvijek voljena i nikad zaboravljena u mislima svojih najmilijih. Počivala u miru Božjem!

ROBERT BREZEC

(BREZA) 22.III.2019. - 22.III.2020.
Lica smrti, maske tuge i sreće, su nas pratili kroz ovu godinu, kao u nekom bizarnom i vječnom karnevalu. Smrt je teško shvatiti, kada nas voljena osoba napusti dio našeg srca, u tom odlučujućem i nepovratnom trenutku, odlazi sa njom. Zauvijek tišina. Odjednom, svaki trenutak proveden sa tobom, smijeh, suze, sreća i tuga, ostaju zarobljeni u nama. Maske padaju. Sjećanje je jedino oružje koje može pobijediti smrt jer onaj tko živi u mislima drugih, nije mrtav. Godine prolaze, kazaljke onog izronjenog sata na Poška više ne pokazuju vrijeme, nego označavaju put kroz sjećanje. Fališ nam beskrajno. Zauvijek tvoje, Ajkula, žaba i crv.
Sjećanje na našu dragu majku, svekrvu i baku

SMILJU PRCELA

22.III.2015. - 22.III.2020.
Ljubav ne prestaje odlaskom, niti sjećanja blijede vremenom. Ti si trag koji se ne može izbrisati. Ti si bol koju ne možemo preboljeti. Tvoji: sin Blaž, nevjesta Ivana, unučad Petar i Paola Počivala u miru Božjem.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
27. studeni 2020 21:30