Dana 10.II.2020. navršava se godina dana od kada nas je napustio naš voljeni suprug, otac i djed

ANTUN PLENKOVIĆ

Vrijeme koje prolazi ne donosi zaborav, već ljubav i sjećanje na tebe. Ostat ćeš voljen i nikad zaboravljen. Tvoji: supruga Zorka, sinovi Toni i Zlatko sa suprugama, kći Katija sa suprugom, unuci Antea, Jerko, Tonći, Katija, Ružica, Antonio, Marino i Aura. Počivao u miru Božjem.
Dana 10.II.2020. navršio se mjesec dana od smrti drage nam

ANĐA BUDIMIR

rođ. Jukić
Vrijeme prolazi, ali tuga i bol ostaje. Suprug Zdenko, sinovi Stipe i Ivan s obiteljima, kćer Nikolina s obitelji, kćer Antonia i kćer Matea s obitelji Sv. misa zadušnica služit će se 15.II.2020. u 16 sati u crkvi Sv. Josipa u Maljkovu. Počivala u miru Božjem.
Dana 10.II.2020. navršava se tužna godina od smrti našeg dragog i voljenog

BRANKO SMODLAKA

2019. - 2020.
Vrijedi u životu biti častan, biti dobar, biti plemenit. Takav si bio takvog čemo te čuvati u srcu i sjećanju. Supruga Radmila, sin Mark s obitelji, kći Branka s obitelji. Hvala svima koji su u mislima s tobom.
Navršila se najtužnija i najteža godina u našim životima od kada nas je napustio naš dragi i voljeni Lujo

LUKA - LUJO ĆELIĆ

S dubokim poštovanjem i ponosom prebiremo uspomene po našim srcima. Velika praznina i tuga osiromašila je naše živote, ali hrabri nas spoznaja da je nebo obogaćeno jednom velikom i čistom dušom. Dragi naš Lujo, tuga beskrajna tuga i ništa više nije isto. Snagu crpimo iz svega onog lipog što si iza sebe ostavio. Tvoja žalosna supruga Marija i djeca Slavko, Veljka i Zdeslav s obiteljima
Sjećanje na našeg voljenog

PETAR KERO

10.II.2015. - 10.II.2020.
Prošlo je pet godina bez tebe. Zauvijek ćeš živjeti u našim srcima i biti u našim molitvama. Tvoji najmiliji: supruga Ivanka, sin Zlatko i kći Katarina s obitelji Počivao u miru Božjem.
Prošla je godina otkako više nije s nama naša voljena

VESNA RUBČIĆ

10.II.2019. - 10.II.2020.
Prerano si otišla iz svoje obitelji, ali i dalje živiš u našim mislima i molitvama. Iako je prošla godina, tvoj lik i osmijeh uvijek žive u našim srcima. Najdraža naša, ni vrijeme ni suze ne mogu izbrisati bol zbog tvog preranog odlaska. Neka te dragi Bog primi među svoje svete i izabrane. Do ponovnog susreta u vječnosti ostaju tvoji najmiliji. "...da mi te još jednom taknit tilo sakriti od bure more moga bi razmaknit, a ne mogu tvoje škure..."
Dana 10.II.2020. navršava se tužna i neizmjerno duga godina od kada nas je napustila naša voljena

MIRJANA STOKIĆ

rođ. Božić
S ljubavlju, ponosom i poštovanjem čuvamo uspomenu na nju. Zauvijek njeni: suprug sa sinovima i njihovim obiteljima. Počivala u miru Božjem. Sveta misa zadušnica održat će se u Katedrali Sv. Duje u ponedjeljak 10. veljače u 18 h.
Sjećanje na naše drage i voljene 

IVKA PERLAIN

2015. - 2020.

IVAN PERLAIN

2002. - 2020.

IVE PERLAIN

2002. - 2020.
“Izdaleka, izdaleka
još te čuva ljubav moja ...
Izdaleka, izdaleka
ljubim te u mislima,
prije buđenja
i prije sna...”

S ljubavlju i u nadi budućeg susreta.
Vaši najmiliji.
Počivali u miru Božjem.
Prošla je godina dana otkad su nas napustili naši dragi

TANJA VUKOVIĆ

12.XI.1954. - 10.II.2019.

NEDILJKO VUKOVIĆ

3.X.1926. - 11.II.2019.
Vaša dobrota koju ste nesebično dijelili svima nama nikad neće biti zaboravljena.
Sv. misa zadušnica služit će se u crkvi Sv. Obitelji (na Sukoišanu) za Tanju, u ponedjeljak 10.II.2020. u 7 sati, za Nediljka i Dobrilu, u utorak 11.II.2020. u 18 sati.
Počivali u miru Božjem.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN