StoryEditorOCM
ŽupanijaPrognoza vremena

Vikend će biti pola pola. Danas je posljednji bezbrižni dan, evo kada dolazi jača promjena vremena

Piše Šibenski.hr
21. listopada 2017. - 10:33

Ovaj vikend bit će otprilike pola- pola, barem što se vremena tiče. Danas se neće dogoditi ništa značajno i uživat ćemo u lijepom vremenu kakvo je obilježilo minulo razdoblje. No, sutra će jačati jugo, bit će sve oblačnije, a onda će prema kraju dana početi i kiša...

Np, krenimo redom. Jutros je na šibenskom području pretežno sunčano i tiho. U 8 sati u Kninu je bilo 7, a u Šibeniku 12 stupnjeva Celzijevih. Temperatura mora na Jadriji je 20 stupnjeva. Od idućeg tjedna informacije o temperaturi mora bit će gotovo beznačajne.

Tijekom subote će se zadržati barem djelomično sunčano vrijeme. Maksimalna dnevna temperatura zraka doseći će 22 stupnja.

Sutra će jugo jačati i bit će sve više oblaka. Kasno poslijepodne može pasti i nešto kiše, što će biti prthodnica za glavninu oborina koje se očekuju u noći s nedjelje na ponedjeljak, kada može biti i obilnijih pljuskova s grmljavinom.

U nedjelju se temperature zraka neće značajnije mijenjati. Međutim, početkom idućeg tjedna one će biti dosta niže, jer će zapuhati jaka bura. Inače, novi tjedan neće donijeti puno oborina, ali će ga obilježiti svježije i vjetrovito vrijeme.

16. travanj 2024 22:31