StoryEditorOCM
ŽupanijaPlenković podržao HDZ-ovce

Siguran sam u uvjerljivu pobjedu Nelke Tomić u drugom krugu, dajem i snažnu podršku Josipi Rimac u Kninu (FOTO)

Piše Ante Talijaš
28. svibnja 2017. - 20:26

U nedjelju poslijepodne premijer Andrej Plenković boravio je u Šibensko- kninskoj županiji, točnije u Vodicama, Šibeniku i Kninu a sve da bi pružio potporu HDZ-ovim kandidatima u drugom izbornom krugu u tim gradovima, te u županiji:

- Želim dati još jednom snažnu potporu našoj kandidatkinji za gradonačelnicu Vodica dr. Nelki Tomić. Kao što je poznato dr. Tomić ostvarila je izvanredan rezultat u prvom krugu izbora, kao i lista HDZ-a za Gradsko vijeće grada Vodica. Cilj politike Nelke Tomić je nastavak daljnjeg uspješnog razvoja grada Vodica, cilj je da nastavi onim putem kojim je uspješno kročila dosadašnja gradonačelnica i saborska zastupnica Branka Juričev – Martinčev. Dakle, cilj je da Vodice nastave sa još uspješnijim izvlačenjem sredstava iz europskih fondova za nove infrastrukturne projekte, kao i za realizaciju brojnih projekata u turizmu. Vidimo da se Vodice stalno razvijaju s novim hotelima i da će nastaviti sa stalnim povećanjem broja gostiju i turističkog prometa – kazao je Andrej Plenković.

- Također, drago mi je da mogu podržati Gorana Pauka – kandidata za šibensko-kninskog župana. On je na svojim trećim izborima u prvom krugu ostvario sjajan rezultat. Nedostajalo mu je tek par stotinu glasova za pobjedu. I kao predsjednik Hrvatske zajednice županija, i kao čovjek koji odlično poznaje svaki grad i općinu u županiji, sve potrebite razvojne projekte, Goran Pauk ostvarit će uvjerljivu pobjedu u drugom krugu. Siguran sam u to, kao i da će dr. Nelka Tomić uvjerljivo pobijediti u drugom krugu za gradonačelnicu Vodica – dodao je Andrej Plenković.

On se nakratko osvrnuo i na lošije rezultate od očekivanog u prvom krugu kandidata HDZ-a za načelnika Općine Tribunja Damira Pilipca te Josipe Rimac u Kninu.
- I u Tribunju i u Kninu očekujem mobilizaciju i snažnu sinergiju stranačkih čelnika, naših članova i i birača za pobjedu u drugom krugu. U Kninu ću u tom cilju dati snažnu i bezrezervnu podršku našoj stranačkoj kolegici Josipi Rimac – kazao je Plenković.

25. travanj 2024 16:25