StoryEditorOCM
ŽupanijaSvi u Skradin

Tko dođe na sajam u nedjelju i ponedjeljak neće pogriješiti: Možete kupiti jeftino i kvalitetno

Piše Šibenski.hr
27. travnja 2017. - 14:49

Šibensko-kninska županija i Javna ustanova Razvojna agencija Šibensko-kninske županije i ove godine organiziraju 9. sajam agroturizma Šibensko-kninske županije, koji će se održati u Skradinu 30. travnja i 1. svibnja 2017. godine.

Sajam je izložbeno prodajnog karaktera, održava se na ulazu u Nacionalni park Krka. Na sajmu predstavljamo ukupno bogatstvo naše županije, od autohtonih i tradicijskih ruralnih proizvoda i usluga, etno i gastronomskih specijaliteta, kulturne baštine, folklora, starih zanata te turističke ponude na obiteljskim domaćinstvima ruralnih područja.

Sajam je međunarodnog karaktera, a svake godine jedna od hrvatskih županija nam je partner na sajmu. Ove godine to je Karlovačka županija. Ukupno 16 izlagača županije partnera predstavit će svoju županiju sa etno i gastronomskim proizvodima.

Na ovogodišnjem sajmu predstavit će se 75 izlagača iz naše županije i 99 izlagača iz drugih hrvatskih županija te dva inozemna izlagača iz Slovenije i susjedne nam Bosne i Hercegovine. Dakle ukupno 192 izlagača.

Suorganizatori sajma su, kao i svih ovih godina, Grad Skradin, Turistička zajednica Šibensko-kninske županije, Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Šibenik i Obrtnička komora Šibensko-kninske županije.
 
Sajam se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma, Ministarstva poljoprivrede i Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.
 
Samo svečano otvaranje sajma biti će u nedjelju, 30. travnja 2017. godine u 11 sati.

19. travanj 2024 15:06