StoryEditorOCM
ŽupanijaDeložacija u Tribunju

Unatoč zdravstvenim problemima - Anita Kovač, bivša supruga Miše Kovača iseljena iz kuće (FOTO)

Piše Šibenski.hr
21. veljače 2017. - 15:41

U tijeku je deložacija Anite Kovač, bivše supruge legendarnog pjevača Miše Kovača i nekadašnje miss Jugoslavije, i njezinog aktualnog muža Vinka Gulina iz obiteljske kuće u Tribunju, poznate i po restoranu San Antonio koja se nalazi u njezinom sklopu.

Kuća je prodana na javnoj dražbi prije dvije godine. Kako neslužbeno doznajemo, kupac kuće je zagrebačka obitelj Grbeša koja je za nju platila oko milijun i 140 tisuća kuna. Zanimljivo, prigodom javne držabe kuća je procijenjena na 480.000 eura. No, nije prodana prvom kupcu, jer on, navodno nije uplatio jamčevinu u roku od 30 dana. Zato je prodana drugom ponuditelju za višestruko nižu cijenu.

Inače, ovo je već treći pokušaj deložacije Anite Kovač i njezinog supruga iz kuće koju je naslijedila iz braka s Mišom Kovačem.

Oko kuće je policija, a deložaciji prisustvuje i Doris Košta, splitska odvjetnica koju je angažirala Anita Kovač. Košta tvrdi kako je postupak deložacije nelegalan, odnosno da je cijeli postupak prodaje objekta na javnoj dražbi posljedica manipulacije zakonom.

Ispred kuće u Tribunju pojavilo se i vozilo hitne pomoći. Kako je objasnio Vinko Gulin, Anita Kovač ima ozbiljnih zdravstvenih problema, moguće je da se radilo i o predinfarktnom stanju.

Iako se činilo kako će zbog zdravstvenih problema Anita Kovač privremeno ostati u stanu na gornjem katu kuće to se nije dogodilo. Naime, oko 14 sati i bivša supruga legendarnog pjevača Miše Kovača deložirana je iz stana. Prethodno su iznesene sve stvari i namještaj iz prizemlja kuće gdje se nalazio restoran San Antonio.

Uskoro opširnije...

18. travanj 2024 12:20