StoryEditorOCM
ŠibenikPOTVRĐEN NA NATJEČAJU

Novi stari direktor: Jakov Terzanović ostaje na čelu Poda

Piše Šibenski.hr
11. siječnja 2018. - 11:15

Jakov Terzanović i sljedeće četiri godini provest će na poziciji direktora gradske tvrtke "Podi" Šibenik, koja osim istoimenom gospodarskom zonom upravlja još Poduzetničkim inkubatorom Kosa, kao i mini poduzetničkom zonom Ražine. Potvrdio je to "novi stari direktor" nakon što su se u gradskoj upravi, od pristigle tri prijave, odlučili za njegovu.

– Počašćen sam i zahvalan što je mom timu i meni ukazano takvo povjerenje i radit ćemo još više da ga opravdamo. Prošli mandat bio nam je vrlo uspješan, što je potvrdila i nagrada Vlade za najbolju gospodarsku zonu u Hrvatskoj, pa se od nas očekuje da u ovoj godini radimo još bolje – kazao je direktor Poda, koji tom zonom upravlja još od 2001. godine.

Na Podima trenutno posluje 35 proizvodnih tvrtki koje zapošljavaju 1300 radnika, među njima i dvije firme na Fininu popisu tvrtki s najvišim plaćama u Hrvatskoj.

– Na Podima imamo situaciju da se tri firme trebaju širiti. To je izuzetno povoljno jer ta poduzeća već sada prerastaju gabarite svog poslovanja i zatražila su nove kvadrate pa nam ne može nego biti drago zbog toga – kaže Terzanović, te uz proširenje tih pogona najavljuje i skorašnje raspisivanje natječaja za još jednog investitora u toj šibenskoj gospodarsko-industrijskoj zoni.
Također, nadamo se i da će investicijska klima u Hrvatskoj biti još povoljnija, a očekujemo i da strani ulagači još više shvate koje pogodnosti nudimo, zaključio je direktor "Poda" Šibenik Jakov Terzanović.

19. travanj 2024 18:29