StoryEditorOCM
ŠibenikKad će ta garaža?

Novi zaplet na Poljani: Još jedna tvrtka uložila žalbu, najavljeni rokovi izgradnje postaju upitni

Piše Šibenski.hr
20. prosinca 2017. - 19:35

Tvrtka ING-GRAD uložila je žalbu u vezi natječajne dokumentacije projekta Poljana čulo se na današnjoj sjednici Gradskog vijeća Šibenika. Podsjetimo, prije dva mjeseca zagrebačka tvrtka Tehnika povukla je svoju tužbu.

Nakon najnovije žalbe postaje upitno hoće li se ispoštovati planirani rokovi izgradnje podzemne garaže na Poljani i uređenja središnjeg šibenskog gradskog trga. Naime, bilo je najavljivano da će radovi početi već u prvom dijelu 2018. godine. Inače, rok za završetak projekta je 16 mjeseci, odnosno svibanj 2019. godine, no sada su ti rokovi veoma neizvjesni.

Inače, interes za gradnju podzemne garaže na Poljani iskazale su tri tvrtke; Lavčević, ING-GRAD i Pomgrad. Cjenovno najbolju ponudu poslali su iz tvrtke Lavčević koja je izgradnju podzemne garaže na tri etaže s 256 parkirnih mjesta ponudila napraviti za nešto više od 47,8 milijuna kuna (bez PDV-a). Drugi najpovoljniji bili su iz tvrtke ING-GRAD s ponudom od 49,8 milijuna kuna, a treća je ponuda Pomgrada za nešto više od 59 milijuna kuna.
 

23. travanj 2024 23:54