StoryEditorOCM
ŠibenikŠibenski lumeni

Najuspješnije i najnagrađivanije osnovce i srednjoškolce primio župan Goran Pauk (FOTO)

Piše Šibenski.hr
14. srpnja 2017. - 15:33

 
 
Župan Goran Pauk primio je u šibenskoj Gradskoj vijećnici učenike osnovnih i srednjih škola i njihove mentore koji su postigli najbolje rezultate na državnim i regionalnim školskim natjecanjima u ovoj školskoj godini.

-Čestitam vam od srca na ovom uspjehu. Sudjelovanje učenika u izvannastavnim aktivnostima najbolja su prevencija protiv društveno neprihvatljivog ponašanja i svrha im je da omoguće učenicima iskazivanje i ostvarivanje njihovih posebnih zanimanja, sklonosti i talenata. Želim vam uspješno daljnje školovanje i mnogo sreće u stjecanju novih znanja i vještina, a mentorima uspješan daljnji stručni i stvaralački rad - kazao Pauk te je učenicima uručio prigodne poklone zajedno s pročelnicom Odjela za prosvjetu, znanost, kulturu i šport Dianom Ercegović.

Pauk je zahvalio i učiteljima, profesorima i ravnateljima škole koji su svojim radom poticali i pomagali učenicima u postizanju najboljih rezultata. Pohvale je šibensko-kninski župan uputio i roditeljima koji „mogu biti sretni i ponosni na svoju vrijednu i talentiranu djecu, na izvrsnosti i znanju koje su pokazali na natjecanjima“.

Svečanost su uveličali učenici Glazbene škole Ivana Lukačića, violončelisti Nina Lucia Perina i Lovre Tunuković, te maturant Šime Buha na klaviru koji je upisao Glazbenu akademiju u Zagrebu.

 
 
 

24. travanj 2024 10:02