StoryEditorOCM
ŠibenikLokalni izbori

Na birališta izašli i ljuti suparnici: Glasali svi kandidati za šibenskog gradonačelnika osim Iris Ukić-Kotarac - ona voli poslijepodne

Piše Šibenski.hr
21. svibnja 2017. - 14:29

Jutros od sedam sati otvorena su birališta u Šibensko- kninskoj županiji. Na popisu je 99 406 birača, od čega najviše u Šibeniku- 41 232 birača.

Među ostalima, jutros su na biračka mjesta izašli jedni od najžešćih konkurenata za mjesto gradonačelnika Šibenika HDZ-ov Željko Burić i SDP-ov Josip Živković.

Aktualni gradonačelnik Burić glasovao je Osnovnoj školi "Tin Ujević" na Baldekinu, dok je Živković građansku dužnost obavio na biračkom mjestu na Jadriji.

Što se ostalih kandidata za gradonačelnika Šibenika tiče, prvi je na birališta izašao jutros kandidat Hrasta i HKS-a Hrvoje Zekanović, koji je građansku dužnost obavio u Krešimirovom domu.

Kandidat Mosta Ivo Glavaš, jutros je glasovao na biračkom mjestu u vrtiću Građa. Petar Baranović, kandidat NS Reformista glasovao je na biračkom mjestu u OŠ Tina Ujevića. Kandidat HNS-a Frane Malenica također je obavio svoju građansku dužnost, a kandidat Živog zida Mario Marin, izašao je na biralište u OŠ Vidici.

Jedina jutros nije glasovala Iris Ukić- Kotarac s Nezavisne liste Stipe Petrine, koja je najavila da će to učiniti poslijepodne.

Inače, prema dosadašnjim informacijama iz Županijskog izbornog povjerenstva nisu zabilježene značajnije nepravilnosti.

23. travanj 2024 23:32