StoryEditorOCM
ŠibenikNovi izgled najčitanije dalmatinske novine

Slobodna donosi sve što vam je važno, korisno i zanimljivo - Šibeniku opet četiri stranice

Piše Šibenski.hr
27. travnja 2017. - 10:32
SDSIb

Od četvrtka je na kioscima nova, redizajnirana, Slobodna Dalmacija, najčitanija dalmatinska novina. Osim novog izgleda tu i neke novosti oko sadržaja. Najveća novost je da će najveći dalmatinski gradovi imati više prostora u novoj novini.

Među ostalim, Šibenik ponovno ima u najčitanijoj dalmatinskoj novini svoju kroniku, svaki dan četiri županijske i gradske stranice, a cijela novina je redizajnirana ne samo grafički nego i sadržajno.

Od danas, u rukama ćete držati  ljepšu Slobodnu Dalmaciju; novine s više sadržaja, svjetskog izgleda koje se čitaju s još više gušta. Od danas, Šibenik, Zadar, Split, Dubrovnik i njima pripadajuće županije ponovno će imati svoje stranice i to je svakako najznačajnija novost na koju smo posebno ponosni.

Sve što vam je važno, zanimljivo i korisno, sve što izravno utječe na vašu svakodnevicu pronaći ćete u Slobodnoj, na jednome mjestu. Cilj koji želimo postići jest da vam Slobodna Dalmacija bude sve što vam stvarno treba da budete cjelovito i kvalitetno informirani o lokalnim, nacionalnim i svjetskim događanjima. Fokus je pritom na dalmatinskom čovjeku, njegovu životu i običajima, potrebama, mogućnostima obrazovanja, zapošljavanja i svemu onome što život u Dalmaciji čini boljim i sadržajnijim.

25. travanj 2024 15:29