StoryEditorOCM
ŠibenikŠibenski list i Dalmare centar zajedno

Lista kupona s popustom od 10 do 50 posto u trideset trgovina razveselila čitatelje i prodavače pred uskrsne blagdane

Piše Katarina Rudan
10. travnja 2017. - 16:30


Šibenski list, u suradnji s trideset trgovina i brandova Trgovačkog centra Dalmare, čitateljima daruje kupone s popustom od 10 do 50 posto u akciji koja traje od 6. do 13. travnja. Otisnuti na sjajnom papiru i perforirani, kuponi su izašli u četvrtak uz Šibenski list, u "paketu" sa Slobodnom Dalmacijom.
- Tražila se novina više, kažu na kioscima, a da je još jedna akcija Šibenskog lista i Dalmare centra razveselila čitatelje, uvjerili smo se i sami.



- Ma to je odlična stvar!Pogledajte koliko smo kupona već prikačile uz račune i sigurno prodali više robe nego inače, rekla nam je prodavačica Josipa u trgovini CCC, te dodala da je tek četvrtak predvečer a pravu navalu očekuju za vikend.
Dvadeset posto popusta na sve proizvode, koji nisu na nekoj drugoj akciji, veseli i kupce i prodavače u Hervisu.
-Popust vrijedi za jedan proizvod, a ako netko ima više kupona može uzeti i više različitih proizvoda. Svakako, ovo je odlična akcija, dobar posao za sve nas. Iz prijašnjih akcije koje su također provedene sa Šibenskim listom, iskustva su pozitivna pa očekujemo isto i ovog tjedna, reče zamjenica voditelja smjena Melanija Parač.



Slično govore i prodavačice Adriana Kartelo i Ines Alviž u trgovini Nike.
- Odlično ide s kuponima i jako je važno da su naši kupci zbog toga zadovoljni, rekoše.
Petnaest posto popusta ostvaruju vlasnici kupona i na proizvode u trgovini DiCaprio u koju je, kaže nam prodavačica Senija Živković,  zašlo nekoliko kupaca s kuponima Šibenskog lista.
-Ljudi obiđu sve trgovine, vide što im treba i što im je povoljnije pa se vrate. Iskreno, očekujemo veću prodaju pred Uskrs, kaže.
U trgovini s.Oliver, uz ljubazne prodavačice Danijelu Vučenović i Magdalenu Marić, koje nisu krile zadovoljstvo zbog kupona zatekli smo i Josipu Jurić iz Primoštena koja je u šoping dovela sedmogodišnjeg sina.

- Ivano treba nove hlače i dobro će nam doći popust. Živimo u vremenu kad čovjek mora misliti na svaku kunu, a još ako imate troje djece – od prvoškolca do studenta – svaki popust dobro dođe, rekla je Josipa te dodala da bi ovakvih akcija trebalo biti češće.




- Mislim da je ova suradnja s lokalnim tjednikom izvrstan potez. Dajemo 20 posto popusta na optičke artikle i sredstva za održavanje, jednako i za sunčane naočale. Dakle, na svu robu koja već nije snižena, reče nam prodavačica Kornelija Grandeš u Ghetaldusu. Uz kupon i za gotovinu u Time&Bags može se kupiti sat ili nakit iz bogatog asortimana i prodavačica Katarina Makarin veli da zainteresiranih ima.



Mari Škugor iz trgovine Posteljina.hr nije puno iznenadio priličan broj kupaca koji dolaze s kuponima da bi iskoristili solidnih 20-50 posto popusta.
- Slično je bilo i u prijašnjim akcijama zajedno sa Šibenskim listom. Kupci se odlučuju na skuplje artikle, poput wellness i antialergijskih jastuka, mantile za kupanje, posteljinu, poplune... Popusti se ne zbrajaju, a za kupnju s kuponima predvidjeli smo više od 25 artikala, kazala je Škugor.







 

16. travanj 2024 17:11