StoryEditorOCM
ŠibenikStigle proljetne kolekcije

S kuponima "Šibenskog lista" u City life, uhvatite popuste u gotovo svim trgovinama

20. ožujka 2017. - 11:31

Novi "trendy" komadi već su na policama svih prodavaonica odjeće i obuće u City lifeu, prava prilika za marketinšku akciju Šibenskog lista i ovog trgovačkog centra koji čitateljima daruju kupone s popustom u gotovo svim prodavaonicama nekadašnje Robne kuće.
Kuponi s popustima od 10, do najviše 40 posto, koliko "Rubin" odobrava za svo srebro iz svojih vitrina izašli su u jučerašnjem broju "Šibenskog lista", uz "Slobodnu Dalmaciju" i TV-prilog "Reflektor", a važeći su do srijede, 25. ožujka. Riječ je o dvadeset trgovina i brandova koji su ponukani uspjehom ove akcije uoči božićnih i novogodišnjih blagdana odlučili sudjelovati i ovaj put.
Tako i Leo store, gdje se već na ulazu osjeća ugodni miris prirodne kože solidnog asortimana ženskih i muških jakna, netom stiglih na police ove trgovine, zajedno s drugim tekstilom i jeansom.
-Nudimo lepršave proljetne kolekcije, živih boja uz 20 postotni popust. Kupci pozdravljaju ovu akciju a zadovoljni smo i mi trgovci. Ovo je svakako, dobitna kombinacija, srdačno govori Branka Jajac, šefica Leo storea gdje je jutros bila i prodavačica Tina Jajac.
U "Benetton" smo ušli upravo dok su Ivana Baranović-Grubišić i Irena Mrša imale pune ruke posla da otpakiraju netom pristigle pošiljke novih modela odjeće i slože ih na police.
U svome prepoznatljivom stilu, "Benetton" i ovoga proljeća dizajnira komade s prugama i cvjetnim uzorcima živih boja i daje 20 posto popusta također i na sav novi asortiman svoga branda Sisley, za dva ili više artikala.
-Već se zna, "Benetton" je casual, Sisley je za svečanije prigode, govori Tamara Sutlović-Plavčić, šefica trgovine spremno pozirajući s jednom drsko narančastom ženskom jaknom, prave šibenske boje.
-Akcija je posljednji put imala upravo odličan odjek među kupcima i čitateljima "Šibenskog lista", a pravu navalu očekujemo danas poslijepodne, jer je petak nama već po običaju "udarni" dan, govori Tamara.
I u Planet obući popust je dvadeset posto i to na cijeli iznos računa, govore nam trgovkinje Željka Vudrag i Melanija Knežević.
-Odaziv je odličan, na obostrano zadovoljstvo, govore spominjući se protekle uspješne akcije "Šibenskog" i City lifea.
Za razliku od susretljivih trgovkinja s kojima smo razgovarali, nekolicina kupaca koje smo zatekli s kuponima pristali su na fotografiranje jedino s pristojne daljine, a na izjavu – nikako!

-Čujte, i nas ste iznenadili. Jer, da ste se najavili, malo bi se bolje sredile, a tako sigurno razmišljaju i naše mušterije, smiju se Ana Marušić i Ema Bašelović, trgovkinje iz Modiana gdje dio proljetne kolekcije čine i komadi za njih novih brendova: Lee Coopera, Time Outa i Kanela. I kod njih se popust za kupone odnosi isključivo na novu kolekciju, a na preostalo od zimske linije odjeće skonto je 50 posto.
Kod Ofertissime, trgovine sa sitnijim, svakodnevnim potrepštinama za domaćinstvo također važe ovi kuponi, no popust je određen jedino na "igračke za sport i rekreaciju" poput lopti, reketa za badminton i stolni tenis, govori nam Kristina Smirčić, voditeljica trgovine i moli da ne izostavimo ovu napomenu, inače istaknutu na poleđini kupona.   
 

19. travanj 2024 01:16