StoryEditorOCM
ŠibenikNovi poligon

Večer Šibenčana još jedna prilika za političko predizborno prepucavanje

Piše Katarina Rudan
Foto: Facebook
26. veljače 2017. - 15:14


Pljuštale su sinoć fotografije po društvenim mrežama, Facebook je pun Šibenčana koji su imali privilegiju biti na još jednoj Večeri Šibenčana u zagrebačkom hotelu Westin. Sve se dogodilo u organizaciji Kluba Šibenčana u Zagrebu, a uz predsjednika Kluba dr. Miljenka Buru, domaćini su bili i gradonačelnik dr.Željko Burić i župan Goran Pauk. Prema vidljivom na tim istim mrežama i portalima, očito je večer prošla u dobrom raspoloženju i druženju. Prikazano je i pokazano tko je bio, s kim je razgovarao, kako je tko bio obučen... A čim je osvanuo novi dan, po Facebooku su počela pljuštati politička prepucavanja. Oglasio se prvo Franko Vidović i na svojoj stranici objavio kako je to bilo kad je on obnašao dužnost zamjenika gradonačelnika.
- Takoreći cijeli državni vrh je nazočio Večeri Šibenčana u Zagrebu. Tako se ponašala vlast kojoj je stalo do Šibenika i Šibenčana.
A tko je bio sinoć? Predsjednica države ne, predsjednik Sabora ne, ministri ne....
Kakva je uopće težina Burića i Pauka u državnoj vlasti i kakve odnose održavaju i njeguju u svrhu boljitka grada Šibenika?
Prema viđenom nikakve!
Razočaran sam....
I ne krivim za to Šibenčane koji žive u Zagrebu, napisao je Vidović.
Nije dugo trebalo čekati da mu odgovori prozvani Pauk. Još čekamo da se oglasi i Burić




- Još jedna lipa Večer Šibenčana u zagrebačkom Westinu. Prije svega treba se zahvaliti svim dragim ljudima koji se godinama trude održati ovu hvale vrijednu tradiciju odavanja počasti gradu iz kojeg su potekli i kojeg svim srcem vole i to usred metropole koja im je sada drugi dom...potrebno je zahvaliti se svim dragim gostima koji su došli isključivo s namjerom veličanja te večeri sa spremnošću na dijeljenje pozitivnih vibracija.
S druge strane, ajme onima koji, kao gospodin zamjena zamjene saborski zastupnik Franko Vidović, brojeći "politička krvna zrnca" u smislu tko je došao, a tko nije, ponižavaju samu srž ovog druženja Šibenčana u Zagrebu.
Svi oni koji koriste ovakve prigode i događaje u svrhu kampanje, nisu ni predodređeni da budu išta drugo osim -oporba, napisao je na Pauk. Eto, kandidati za župana na skorim lokalnim izborima očitovali su se o sinoćnjem događaju. Tako je jedna, vjerujemo lijepa večer, postala novi poligon za politička prepucavanja. Ima li nastavak?

 

20. travanj 2024 18:24