StoryEditorOCM
ŠibenikTvrđava Barone među finalistima

Smiješli li joj se Grand PRix hrvatske Udruge za odnose s javnošću?

Piše Šibenski.hr
17. veljače 2017. - 16:29

   Javna ustanova Tvrđava kulture Šibenik sa svojim je komunikacijskim projektom Više od stvarnosti – prva godina revitalizirane tvrđave Barone ušla među finaliste ovogodišnje jubilarne, 10. dodjele nagrada Grand PRix HUOJ-a. Za najprestižniju nagradu za odnose s javnošću u Hrvatskoj prijavljen je rekordan broj projekata, a u završnici je, u kategoriji za odnose s javnošću u regionalnoj i lokalnoj samoupravi s Tvrđavom Barone, ušao projekt Grada Zadra - Zato što volim Zadar i projekt Grada Karlovca i Javne ustanove Aquatika - Svečano otvaranje i pozicioniranje karlovačke Aquatike – prvog slatkovodnog akvarija u Hrvatskoj.
Smotra finalista održat će se 2. ožujka u Zagrebu, a ovogodišnji pobjednici bit će proglašeni na svečanoj dodjeli nagrada, 8. ožujka.

- Bila bi velika čast da komunikacijska strategija Tvrđave Barone osvoji ovu najprestižniju nagradu struke, nakon što ju je,  također nakon prve sezone, osvojila tvrđava sv. Mihovila. Međutim, već i sam ulazak među finaliste priznanje je i potvrda vrijednosti komunikacijskih načela naše Ustanove – poručili su iz JUK Tvrđava kulture Šibenik.





 

18. travanj 2024 18:37