StoryEditorOCM
Crna kronikaPoliciji pune ruke posla

Razbojnici i lopovi ne miruju u predblagdansko vrijeme: Prepad u šibenskoj kladionici, provala u tribunjski lokal i pirovačku trgovinu

Piše Šibenski.hr
20. prosinca 2017. - 10:43

Razbojnici i lopovi iznimno su aktivni u predblagdansko vrijeme. U skaldu s tim i policija ima pune ruke posle. Tako su proteklih dana zabilježili nekoliko razbojstava, krađi i provala.

Najteži slučaj zbio se u utorak oko 19 sati kada je u Šibeniku, policiji nepoznati počinitelj, uz ozbiljnu prijetnju 28-godišnjoj zaposlenici iz kladionice u blizini robne kuće City Life otuđio novac.

U isto vrijeme u Tribunju je nepoznati počinitelj provalio u tamošnji ugostiteljski objekt i otuđio novac. Nadalje,  u noći s ponedjeljka na utorak prosinca u Pirovcu je nepoznati počinitelj pokušao provaliti u trgovinu tvrtke iz Vrgorca, kojom prilikom je nastala šteta od nekoliko stotina kuna.

To nije sve, jer je između 10. i 20. studenog u Cetini je nepoznati počinitelj otuđio nekoliko desetaka komada stabala, pri čemu je mjesnoj šumariji nastala šteta od par desetaka tisuća kuna. Također, u popodnevnim satima 14. prosinca u Šibeniku je nepoznati počinitelj iz trgovine zagrebačke tvrtke otuđio robu vrijednu preko tisuću kuna,

Za kraj, u policijskom biltenu stoji kako je u popodnevnim satima 18. prosinca u Šibeniku nepoznati počinitelj 35-godišnjaku oštetio parkirani osobni automobil, pri čemu je nastala šteta preko tisuću kuna.

20. travanj 2024 16:07