StoryEditorOCM
Crna kronikaŠok i nevjerica

Otkriven uzrok smrti prerano preminulog bubnjara Psihomodo Popa

Piše PSD
13. prosinca 2017. - 09:47

Vijest o iznenadnoj smrti osnivača kultne rock grupe Psihomodo Pop, Tigrana Kalebote, šokirala je hrvatsku javnost i našu glazbenu scenu, a dojmovi se ni danas nisu slegli.

Iznenadna smrt našega rock glazbenika šokirala scenu

Obitelj i prijatelji, shrvani preranim odlaskom ovoga talentiranoga bubnjara, za medije su rekli kako se 'samo srušio i umro', a nikome nije bilo jasno što je uzrokovalo tako nagli odlazak pedesettrogodišnjeg 'Tigija', kako su ga od milja zvali.

''Tigran je preminuo od posljedica srčanog udara. Svi smo i dalje u šoku i teško nam je povjerovati da se ovo dogodilo. Tigran se nikada nije žalio na zdravstveno stanje i koliko znam nije imao nikakvih problema sa zdravljem. Tim više nas je ovo iznenadilo. Pogreb će biti u četvrtak u 16 sati na Krematoriju'', prenosi Dnevnik.hr izjavu njegove menadžerice Lidije Balije.

Tragični događaj prokomentirao je i predsjednik Sabora Gordan Jandroković:

''Poštovana obitelji Kalebota, sa žalošću sam primio vijest o iznenadnoj smrti gospodina Tigrana Kalebote. U ime Hrvatskoga sabora i u moje osobno ime, molim vas primite izraze iskrene sućuti. Odlazak gospodina Kalebote ostavit će veliku prazninu na hrvatskoj glazbenoj i kulturnoj sceni. Pamtit ćemo ga kao vrsnog glazbenika i nositelja uspjeha kultnog hrvatskog rock sastava Psihomodo pop, čija je glazba obilježila mnoge naraštaje“, stoji u njegovu priopćenju.

20. travanj 2024 05:59