StoryEditorOCM
Crna kronikastrava na d8

Detalji tragedije kod Dubrovnika: smrtno stradao poznati odvjetnik, pretjecao je preko pune crte i udario u teretnjak splitskih tablica

12. prosinca 2017. - 11:57

Osobni automobil dubrovačkih registracijskih oznaka sudjelovao je uz dva šlepera sinoć u teškoj prometnoj nesreći koja se iz zasad neutvrđenih razloga dogodila na Vidikovcu na državnoj cesti D8. 

U teškoj nesreći smrtno je nastradao vozač automobila, a na mjesto nesreće odmah su stigle sve žurne službe. 

Dubrovački vjesnik neslužbeno doznaje da je riječ o poznatom dubrovačkom odvjetniku Ž. V. 

Iz Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske javljaju kako je do prometne nesreće došlo kada je 61-godišnjak, upravljajući osobnim vozilom dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se u pravcu Dubrovnika, preko neisprekidane razdjelne crte, započeo nepropisno pretjecati vozilo ispred sebe i udario u teretno vozilo splitskih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 57-godišnjak. 

Uslijed udara osobno vozilo se odbilo i udarilo u teretno vozilo albanskih nacionalnih oznaka, a potom i u osobno vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka i na kraju u metalnu zaštitnu ogradu. 

Vozač osobnog vozila je smrtno stradao na mjestu događaja. Za vrijeme trajanja očevida kojim je rukovodio općinski državni odvjetnik, promet na ovom dijelu Jadranske magistrale bio je u potpunosti zatvoren te se preusmjeravao na okolne pravce.

19. travanj 2024 00:21