StoryEditorOCM
Crna kronikaPrometna na Baldekinu

Audijem zagrebačkih tablica srušio 22- godišnjeg motociklistu koji je vozio bez dozvole neregistriranu Apriliu. Mladi motorist s teškim ozljedama završio u šibenskoj bolnici

Piše Šibenski.hr
23. listopada 2017. - 12:26

U prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju oko 11,30 sati u Šibeniku kod sportske dvorane na Baldekinu teže je ozlijeđen 22-godišnji vozač motocikla, koji je zbog zadobivenih ozljeda zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik, javili su iz Policijske uprave Šibensko- kninske.

Policija je nakon obavljenog očevida utvrdila kako je do prometne nesreće došlo na raskrižju Ulica Stjepana Radića i Triglavske, kada je 37-godišnji vozač pri upravljanju osobnim automobilom Audi, zagrebačkih registracijskih oznaka na raskrižje s Triglavskom ulicom, započeo skretanje ulijevo za tu ulicu, a da prije toga nije propustio vozilo koje dolazeći iz suprotnog smjera zadržava smjer svojeg kretanja.

Uslijed toga je došlo do sudara tog vozila s, iz suprotnog smjera nailazećeg neregistriranog motocikla Aprilia 125 Replica, bez registracijskih oznaka, kojim je, prije stjecanja prava na upravljanje, upravljao 22-godišnjak, a koji je tom prilikom izvršio pretjecanje dvaju vozila na mjestu na kojem to prometnim znakom nije dopušteno. Nakon sudara vozač motocikla je skupa s motociklom pao na kolnik.

Protiv 37-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, a protiv vozača motocikla će biti podnijet Optužni prijedlog.

19. travanj 2024 10:53