StoryEditorOCM
Crna kronikaZaradio kaznenu prijavu

Nijemac (48) skrivio prometnu nesreću u Vodicama u kojoj je teško ozlijeđena 26- godišnja Slovakinja

Piše Šibenski.hr
1. rujna 2017. - 11:27

U jučerašnjoj prometnoj nesreći koja se dogodila oko 8,40 sati na državnoj cesti D-8, u Vodicama teže je ozlijeđena 26-godišnja slovačka državljanka, kao putnica u osobnom automobilu Renault Megane, dok je 48-godišnji njemački državljanin, kao vozač osobnog automobila Volvo, lakše ozlijeđen. Zbog zadobivenih ozljeda 26-godišnjakinja je zadržana na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

Do prometne nesreće je došlo kada je 48-godišnji njemački državljanin pri upravljanju osobnim automobilom Volvo, njemačkih registracijskih oznaka, dolaskom na raskrižje s ulicom Put Gaćeleza započeo skretanje ulijevo a da nije propustio vozilo koje dolazeći iz suprotnog smjera zadržava smjer kretanja.

Uslijed toga je došlo do sudara tog vozila s nailazećim osobnim automobilom Renault Megane, slovačkih registracijskih oznaka, koji je dolazio iz suprotnog smjera, a kojim je upravljao 31-godišnji slovački državljanin, Tom prilikom od siline sudara osobni automobil Volvo se odbio i udario zaustavljeni osobni automobil Renault Scenic" zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je prethodno upravljao 38-godišnji vozač.

Protiv 48-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

20. travanj 2024 13:29