StoryEditorOCM
Crna kronikaDrski lopov iz Tisna

Toliko voli sladoled da je provalio u škrinju i ukrao sve što je našao unutra

Piše Šibenski.hr
(foto: ilustracija)
18. kolovoza 2017. - 13:23

Lopovi su jučer bili poprilično aktivni na šibenskom području.
 
U Vodicama je tako jučer popodne provaljeno u kuću 66-godišnjaka, 44-godišnjaka te u apartman 71-godišnjeg slovenskog državljanina iz kojih je ukraden novac.
 
U Tisnom je pak jednom lopovu "pao" šećer ili mu je bilo jako vruće kada je odlučio provaliti u škrinju za sladoled tvrtke iz Zadra. Ukrao je popriličnu količinu sladoleda svih vrsta i okusa jer je policija utvrdila da je vrijednost ukradenih sladoleda prelazila tisuću kuna,
 
U Pirovcu je nepoznati počinitelj 32-godišnjaku ukrao mobitel vrijedan nekoliko tisuća kuna, a lopovi su prethodnih dana operirali i u autokampu turističkog naselja Solaris. Nepoznati počinitelj, kažu u policiji, 36-godišnjem austrijskom državljaninu ukrao je nosač za bicikle vrijedan nekoliko tisuća kuna.
 
U Betini je pak  61-godišnjoj Austrijanki ukraden bicikl vrijedan nekoliko tisuća kuna, dok je u Tisnom lopov iskoristi neopreznost 24-godišnjaka kojemu je iz otključanog vozila otuđio novac i osobne stvari,.
 
Novac i osobne stvari krale su se i u Vodicama gdje je jučer nepoznati počinitelj 71-godišnjakinji i 69-godišnjakinji otuđio novac i osobne isprave.
 
Da bi se domogli novca lopovi su spremni i na lažno predstavljanje, pa je tako jedan jučer u Šibeniku iz stana 79-godišnjaka ukrao novac.    
 
 
Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide u cilju otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta., priopćili su PU šibensko-kninske.
 

 

16. travanj 2024 18:56