StoryEditorOCM

Teško ozlijeđen 52- godišnji vozač šibenskog Opela: 49- godišnja vozačica Citroena zagrebačkih tablica neoprezno skretala i zabila se u Opel

Piše Šibenski.hr
11. kolovoza 2017. - 11:40

U prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak oko 9,35 sati u Ražinama je teže ozlijeđen 52-godišnji vozač osobnog automobila, koji je zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik, kažu u šibenskoj policiji.

Do prometne nesreće je došlo kada je 49-godišnja vozačica, pri upravljanju osobnim automobilom Citroen, zagrebačkih registracijskih oznaka, skretala ulijevo, a da nije propustila vozilo iz suprotnog smjera. Uslijed toga je udarila u osobni automobil Opel Astra, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 52-godišnji vozač, koji se tom prilikom nije kretao sredinom obilježene prometne trake, izvijestili su iz policije.

Protiv 49-godišnje vozačice će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, a protiv 52-godišnjaka slijedi Obvezni prekršajni nalog, zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

20. travanj 2024 02:48