StoryEditorOCM
Crna kronikaCrni vikend

Tri prometne nesreće - motociklist podlegao ozljedama

Piše Šibenski.hr
26. lipnja 2017. - 12:57

Uoči i tijekom vikenda na šibensko-kninskim prometnicama dogodilo se više prometnih nesreća, izvjestila je Policijska uprava. U petak je, tako, oko 10.40 sati u Šibeniku u Ulici Ivana Meštrovića teže ozlijeđen 49-godišnji vozač motocikla.

Motociklista na Piaggio Beverlyju šibenskih registarskih oznaka je u trenutku dok je obilazio zaustavljenu kolonu vozila (preko pune crte) oborio VW Golf kojim je upravljao 27-godišnji njemački državljanin. Nijemac je, naime, udario u Beverly kada je, ne vodeći računa o ostalim sudionicima u prometu, pokušao skrenuti u Ulicu Put Smričnjaka.

Istog dana oko 22 sata u Gaćelezima je teže ozlijeđen 50-godišnjak koji je Audijem 6 šibenskih registracijskih oznaka u alkoholiziranom stanju sletio s ceste i udario u nasip.

Od posljedica prometne nesreće koja se dogodila u subotu oko 21 sat na izlazu iz Vodica, preminuo je 39-godišnji motociklist. Upravljajući Ducatijem iz Vodica prema Šibeniku, on je 250 metara od raskrižja državne ceste D-644 sa cestom D-8 neprilagođenom brzinom ušao u zavoj i izgubio nadzor nad motociklom, pao bočnom stranom na kolnik, u klizanju izlijetio izvan kolnika te udario u metalnu zaštitnu ogradu od koje se odbio i vratio na kolnik.

24. travanj 2024 18:28