StoryEditorOCM
Crna kronikaŠibenik: Ozlijeđen 46-godišnjak

Motociklom Gilera prešao preko plastičnih markera za razdvajanje traka, "zaplesao" i pao: S teškim ozljedama zadržan u šibenskoj bolnici

21. lipnja 2017. - 13:18

U  prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak oko 17,30 sati u Šibeniku teže je ozlijeđen 46-godišnji vozač mopeda, koji je zbog ozljeda zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

Do prometne nesreće je došlo kada je 46-godišnjak pri upravljanju mopedom Gilera Runner, šibenskih registracijskih oznaka, krećući se ulicom Obala hrvatske mornarice iz smjera autobusnog kolodvora prema tunelu Vrulja dolaskom do raskrižja s Vukovarskom ulicom, izvršio skretanje u lijevo na kolnik te ulice, pri čemu se nije kretao sredinom obilježene prometne trake.

Uslijed toga je kotačima mopeda prešao preko plastičnih markera za razdvajanje prometnih traka. Tada gubi nadzor nad mopedom kojom prilikom skupa s mopedom pada na kolnik, gdje se i zaustavlja.

O ovoj prometnoj nesreći će biti podnijeto izviješće Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a protiv vozača je podnijet Obvezni prekršajni nalog.

24. travanj 2024 02:38