StoryEditorOCM
Crna kronikaU Prvić Šepurini

Ne voli uniforme: Pas mješanac izgrizao carinsku inspektoricu koja je nenajavljeno došla u inspekciju- završila s lakšim ozljedama

Piše Ante Talijaš
12. svibnja 2017. - 15:55

Djelatnicu šibenske ispostave Carinarnice Split, prije dva dana na privatnom posjedu u Prvić Šepurini napao je i ugrizao pas mješanac.
- Da je djelatnicu carine napao pas, dojavu smo zaprimili u srijedu oko 14,30 sati s Odjela Hitne pomoći na kojemu je žena zatražila liječničku pomoć. Konstatirane su joj lakše ozljede, a nakon obavljenog uviđaja naših policijskih službenika, nisu utvrđeni elementi ni prekršajnog, ni kaznenog djela – kazala nam je Marica Kosor, glasnogovornica šibenske Policije.

Neslužbeno doznajemo, da se pas 'okomio' na višu inspektoricu Odjela carinskog nadzora Zdravku Kovač (51), koja je na službenom zadatku bila u društvu s kolegicom Brankom Jurković (48), također višom carinskom inspektoricom.

Vlasnik psa, 59-godišnji Lino Vlahov kaže da ne zna zbog čega su carinske inspektorice došle u njegovu kuću u Šepurinu i zbog čega su željele obaviti carinski nadzor:

- Za to vrijeme bio sam u Šibeniku, i mogle su me izvijestiti da dolaze kod mene. A kako sam kasnije doznao, u kuću nisu došle frontalno, nego su ušle sa zadnje strane, kao nekakve kriminalke. Iza kuće bio je moj pas mješanac. On je bio uredno vezan ispred kućice, dakle, u potpunosti pod nazorom. Pas je uredno i cijepljen i posjeduje sve certifikate- rekao je Vlahov.

18. travanj 2024 06:50