StoryEditorOCM
Crna kronikaRomeo završio u zatvoru

Htio s 33-godišnjakinjom u ljubavnu vezu- a kad je dobio "košaricu" tjelesno je napao i lakše ozlijedio

23. siječnja 2017. - 22:48

U Policijskoj postaji Vodice je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 34- godišnjakom osumnjičenim za oštećenje tuđe stvari na štetu 31- godišnjakinje i nasilničko ponašanje na štetu 33- godišnjakinje.

Osumnjičeni je u noći s prošlog četvrtka na petak u Pirovcu kamenom razbio vjetrobransko staklo i oštetio poklopac motora na osobnom automobilu Škoda Fabia, šibenskih registracijskih oznaka u vlasništvu 31- godišnjakinje, smatrajući da je vozilo oštećene 33-godišnjakinje, koja ga je povremeno koristila, a s kojom je imao namjeru stupiti u vezu. Nastala šteta je procijenjena na nekoliko tisuća kuna.

No, tu Romeo koji je koristio čudne metode da osvoji svoju Juliju nije stao. Naime, osumnjičeni je u petak u popodnevnim satima u Tribunju, s istom namjerom, tjelesno napao oštećenu 33- godišnjakinju i lakše je ozlijedio.

Svoje ljubavne jade 34- godišnjak će liječiti u pritvoru, jer je po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku šibensko-kninske Policijske uprave.

23. travanj 2024 10:39