StoryEditorOCM
ZanimljivostiJoš jedna titula najljepše žene stigla u našu Županiju:

18-godišnja Antonela Bračanov Kraljica Jadrana! (FOTO)

10. srpnja 2017. - 13:22

Maturantica šibenske Prometno-tehničke škole, 18-godišnja Antonela Bračanov nova je Kraljica Jadrana 2017.! Tu lijepu vijest potvrdila nam je Direkcija Kraljice Hrvatske, nakon što je na otoku Rabu u hotelu International održan finalni, osmi izbor Kraljice Jadrana za Kraljicu Hrvatske 2017.

Inače, za titulu najljepše od najljepših natjecalo se 13 finalistica od Pule do Dubrovnika, a pistom su prošetale u vjenčanicama i svečanim haljinama renomiranih dizajnerskih kuća.

Prelijepoj Antoneli koja je prava predstavnica Šibensko-kninske županije jer je po genima podjednako Šibenčanka, koliko i Jezerka, Primoštenka, Kaprijka, a po adresi i Vodička, krunu je predala prošlogodišnja Kraljica Jadrana, prelijepa Ivana Volar.

Nastavljajući tradiciju pobjeđivanja na natjecanjima ljepote, naša će Antonela "braniti boje Županije" na predstojećem finalnom natjecanju za Kraljicu Hrvatske.

Inače, iz Direkcije Kraljice Hrvatske doznali smo, također, kako su sve natjecateljice dobile bogate nagrade i poklone pokrovitelja. Kraljici Jadrana 2017. Antoneli Bračanov pripao je poklon bon od europskog centra sporta i ljepote "Dea" u vrijednosti od 10 tisuća kuna, poklon bon od glavnog pokrovitelja, hotelskog poduzeća "Imperial d.d. Rab", Kraš poklon paket, te druge vrijedne nagrade.

Nagrađene su također i Prva Princeza 2017. Lauren Cooper iz Rijeke, Druga Princeza 2017. Patricia Botić sa Malog Lošinja, Kraljica osobnosti 2017., Borna Gorjanac i Kraljica fotogeničnosti 2017. Sara Husar.

- Za ugodno rapoloženje na izboru Kraljice Jadrana 2017. pobrinula se slovenska pop zvijezda Nina Donelli, dok su naši posjetitelji imali priliku uživati i u nastupu popularne plesne skupine "Megablast". Kraljice su plesale do ranih sati na priređenom after party-u u Escape Lounge Baru, gdje se nova Kraljica Jadrana po prvi puta predstavila javnosti te svoje uzvanike počastila Rapskom tortom koju je specialno za ovu prigodu izradila najpoznatija rapska slastičarna "Vilma Slastice". Dan poslije izbora kraljice su provele u Villi "Hotel Barbat", te su brodom "Sardina" istražili ljepote i skrivene plaže otoka Raba, a veliki završni Party održan je u prekrasnom Cocktail Baru "Bamboocho"-priopćili su nam iz Direkcije Kraljice Hrvatske.

24. travanj 2024 23:37