StoryEditorOCM
LifestyleIvana Lovrić

Pjevačica Colonije s Miljevaca otkriva kakva je pred ogledalom i koja joj je nova ljubav

Piše Jagoda Zamoda/Gloria
26. prosinca 2017. - 12:22

Pjevačica dance-grupe Colonia i odnedavno inženjerka elektrotehnike glas 'njeguje' šutnjom, a kako se voli poigravati šminkom, prava nijansa crvenog ruža uljepšat će joj tmuran dan.

Divlja ruža

Koža mi je samo tijekom zime suha i osjetljiva pa je izdašno hidratiziram - Melemom. Lice njegujem kremama Terra Organica od divlje ruže i geranija, a tijelo bademovim uljem ili božanstvenim losionom Vanilla by Bettina Barty. Rado isprobavam i prirodne pripravke, najčešće na preporuku svoje mame. Jedna od novogodišnjih odluka je da ću redovito odlaziti kozmetičarki na čišćenje lica, blagi piling i masku za hidrataciju - što mi je zasad dovoljno - a jednog dana voljela bih isprobati i mikrodermoabraziju nakon koje, kaže mi prijateljica, koža izgleda savršeno.

Maskenbal

Na snimanju spota za singl "Maskenbal" prepustila sam se u ruke vizažistice Dajane Pajkić, ali znam se i sama našminkati. Najradije ističem oči: za glamurozni efekt koristim crni tuš i nanesem nekoliko slojeva L’Oreal Million Lashes maskare, a za nastupe i snimanja stavim umjetne trepavice. Upotrebljavam sjenilo Makeup Revolution Beyond Flawless te Bourjois Sienne 85 rumenilo. Kako je make-up za mene igra, obožavam isprobavati razne mat nijanse MAC ruževa, a nijansa Diva popravi mi i najkišovitiji dan.

Hranjiva maska

Redovito bojim kosu, često napravim piling vlasišta ili umasiram hranjivu masku marke Joico. Oduvijek imam dugu kosu, a nedavno sam je malo skratila te klasičnu blond boju posvijetlila u platinastoplavu.

Dašak misterija

Godinama sam vjerna parfemima kuće Versace, a Crystal Noir mi je broj 1 jer obožavam svježe mirise uz dodatak slatke note i dašak misterija.

Šutnja je zlato

U jednom intervjuu Danijele Martinović pročitala sam najbolji savjet za čuvanje glasnica - da je šutnja zlato za pjevače. Prakticiram tu metodu i dan prije nastupa ne govorim. Djeluje izvrsno, osim što se prijateljice ljute jer se ne javljam na telefon.

Prsten s posvetom

Volim koketirati s modnim stilovima, a za nastupe biram glamuroznu odjeću uz pristojnu dozu seksepila. Često poslušam savjet stilista Marka Grubnića, ali najvažnije mi je da se osjećam kao kraljica. Rado nosim decentni nakit, a od mame sam dobila prsten s posvetom: kad mi je loš dan, s njim na ruci osjećam se voljeno i zaštićeno.

Nova ljubav

Kao djevojka igrala sam rukomet i odbojku, a u grupi Colonia otkrila sam novu ljubav - ples. Odnedavno odlazim u teretanu triput na tjedan, a treninge je za mene osmislio Neven Ivić, inače Colonijin plesni koreograf. Nakon vježbanja slijedi opuštanje uz vrhunsku masažu.

19. travanj 2024 10:36