StoryEditorOCM
LifestyleBESPLATNI PREGLED DIOPTRIJE

Izdvojite se iz mase jedinstvenim stilom – Ghetaldus Split predstavlja Ray-Ban

Piše PR
25. studenog 2017. - 12:27

Optika Ghetaldus Split već 60 godina predvodi modne trendove u Dalmaciji s najvišom razinom stručnosti i znanja iz svijeta optike. U skladu s zavidnom tradicijom koju su prepoznale brojne generacije, predstavljamo novu kolekciju najomiljenije marke naočala na svijetu Ray-Ban!

Najatraktivnije dioptrijske i sunčane Ray-Ban modele potražite u poslovnicama Optike Ghetaldus Split na više lokacija u Splitu, Zadru, Šibeniku, Trogiru, Omišu, Imotskom i Metkoviću.

Novootvorena poslovnica u trgovačkom centru Marisa u Trogiru najbolji je pokazatelj kvalitete i vrhunske usluge koja je ogledalo 60 godina poslovanja Ghetaldus Split optike. Najnovije kolekcije naočala renomiranih svjetskih brendova, te najsuvremenija oprema za precizno određivanje dioptrije zadovoljit će i najzahtjevnije.

Vrhunska usluga i kvaliteta vida naš su glavni fokus, iz tog razloga smo omogućili besplatni pregled dioptrije uz svaku kupnju, i to na dvije lokacije u Splitu (Hrvojeva 6 i Zadarska 7), te poslovnicama Zadar (na poluotoku), Šibenik, Trogir i Metković. Nemojte čekati i rezervirajte svoj termin već danas, jer vaš vid je neprocjenjiv! 



Predstavljamo Ray-Ban za jesen i zimu 2017 – nemojte se bojati promjena

Povezujući prošlost i sadašnjost, Ray-Ban donosi nove izvedbe kultnih modela u blistavim novim bojama i s fascinantnim lećama.

Aviator Blaze. Revolucionaran stil i neumoran duh redefiniraju legendu među legendama – Aviator se vraća u izvedbi Blaze!


Aviator Optical. Super tanki profili u bojama osvježavaju linije okvira neponovljive, u cijelosti metalne dioptrijske verzije modela Aviator – vječne trendseterske legende!


Aviator Evolve. Majstor tehnologije leća predstavlja novi korak u evoluciji izuzetno uspješnog modela novim svijetom boja – dobro došli u Evolve!


The Marshal. Nepogrešiv profil uzbudljive nove ikone rezultat je spoja ovogodišnjih najuspješnijih modela – predstavljamo model The Marshal.


Clubmaster i Clubround. Uvijek spremni podići koju obrvu, Clubmaster i Clubround (s novim bojama) pojavljuju se u laganijim izvedbama sa suvremenim transparencijama i dvoslojnim prugastim acetatima koji im daju suvremenu privlačnost.



Ako se i vi želite izdvojiti iz mase jedinstvenim stilom, posjetite optike Ghetaldus Split i provjerite zašto je Ray-Ban najomiljenija marka naočala na svijetu!

Saznajte više na: www.ghetaldus-split.hr


19. travanj 2024 19:37