StoryEditorOCM
LifestyleAntea Lea Luketa, Miss Šibensko-kninske županije 2017:

Na pripremama u Vinkovcima bilo je predivno, jedva čekam 26.rujna i finale izbora u Zadru!(FOTO)

Piše šibenski.hr
18. rujna 2017. - 20:51


Antea Lea Luketa, Miss Šibensko-kninske županije 2017., vratila se iz Vinkovaca  nakon odrađenih priprema za finale izbora Miss Hrvatske 2017.  puna  dojmova.

- Svaki dan je bio poseban na svoj način, raspored bukiran ali našlo se vremena za druženje, smijeh i zabavu. Bilo je svega - od snimanja, slikavanja, preko sporta, intervjua pa do otvaranja Vinkovačkih jeseni.

Osobito me dojmilo što je svaka cura nošnjom predstavila svoju županiju na Vinkovačkim jesenima i tu sam imala priliku vidjeti raznolikost Lijepe naše. Inače, svašta je "stalo" u tih slatkih šest dana koji su bili isplanirani od samog jutra pa sve do navečer.



Riječju - red, rad i disciplina! Svaki dan smo dobivale određene zadatke, a trud je - po meni - igrao najbitniju ulogu, kaže Antea i dodaje da su svi postali jedna velika obitelj, da su ju cure oduševile te da je stekla prijateljstva za cijeli život.

- Nismo mogle niti zamisliti da ćemo se toliko povezati. Organizatori su nam zaista priuštili nezaboravno putovanje, druženje i uspomene, a imali smo priliku učiti od vrhunskih stručnjaka, govori Antea koja je i u pripremama već pokazala koliko vrijedi.

Osvojila je 3.mjesto u ritmičkj gimnastici u kategoriji "Talent" na što je jako ponosna.



- Jedva čekam ponovno okupljanje u Biogradu i finale u zadarskom Arsenalu 26.rujna, na kraju će lijepa Antea. 

Podsjetimo , Antea se nedavno okušala i kao glumica u spotu Branimira Bubice i Klape Sebenico za pjesmu "Znan da sad kasno je" koju su dečki izveli na ovogodišnjim Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku. 




U tijeku je i glasanje za Miss Media 2017 , a glasati za našu Anteu možete na sljedećem linku : 
http://dnevnik.hr/showbuzz/celebrity/miss-hrvatske-2017-citatelji-dnevnik-hr-a-biraju-miss-medija---489143.html





 

19. travanj 2024 05:44