StoryEditorOCM
LifestyleVečeras u vodičkoj Punti

Osam ljepotica u konkurenciji za Miss Šibensko-kninske županije, a samo će jedna ponijeti titulu najljepše i krenuti u osvajanje lente Miss Hrvatske

Piše šibenski.hr
Foto: iFoto klub Šibenik
19. lipnja 2017. - 14:40


- Sve je spremno za večer ljepote, kažu novi vlasnici licence izbora Miss Šibensko-kninske županije za Miss Hrvatske, Branimir Bubica i Marko Škugor koji su u startu najavili podizanje produkcijkse ljestvice samog eveta.

- Uloženo je jako puno truda u ovaj projekt i nadamo se da će to naši gosti večeras i prepoznati, te sami ocijeniti jesmo li u našoj namjeri uspjeli. Hvala svima koji su na bilo koji način pomogli i sudjelovali u pripremi večerašnje priredbe. Ovim predivnim curama želimo sreću i neka najbolja pobjedi, poručio je Branimir Bubica.

Nakon provedenih castinga u Šibeniku, Drnišu i Brodarici, u finale je ušlo osam djevojaka, a koja će ponijeti titulu Miss Šibensko-kninske županije odlučit će žiri u kojem će sjediti i tri šibenske missice - Maja Spahija, Maja Cvjetković i Ivana Ergić. Prošlogodišnja Miss Šibensko-kninske županije Mihaela Dragutin predati će krunu ovogodišnjoj pobjednici.

Za titulu najljepše u županiji natječu se: Stella Bašić, Andrijana Dujić, Ivana Radić, Antonija Vukušić, Karmen Skorić, Antea Luketa, Marta Erceg i Nikolina Ivković.

Djevojke su posljednjih dana naporno vježbale svoje izlaze i koreografiju pod ravnanjem Ljiljane Stamenković, a što su naučile pokazat će u djeći Sisley-Benneton-Playlife, Leo Store i večernjim haljinama butika "Sani by" Đine Grbin te nakit Ivane Slavice Vunić i Deni Designa.

Sve počinje u 21 sat na bazenu vodičkog hotela "Punta", uz nazočnost brojnih gostiju i uzvanika, a za još ugodniji ambijent pobrinut će se cvjećara "Roža de Fjori" iz Šibenika.

U glazbenom dijelu programa nastupaju Đani Stipanicev, Marko Škugor, Vladimir Garić i Klapa Sebenico pod pratnjom Gordane Pavić, dok je za after party je zadužen DJ Keoni.










 

23. travanj 2024 02:12